Sreda, 29/12 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
29/12Brentford vs Mančester SitiUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 3.50
7 / 10 Ulog
28/12/2021 19:38
U prvom, istorijskom, okršaju ove dve ekipe, gosti su veliki favoriti. Šampion je u sjajnoj formi i ne piše se dobro \'\'pčelicama\'\'. Meč je na programu u sredu u 21.15.
Brentford

\'\'Pčelice\'\' su odlično započele svoju debitantsku sezonu u eiti, ali kako je vreme proticalo i oni su padali u formi. Nije to nešto što nismo očekivali, ali i dalje smatramo da je Brentford pravo osveženje u Premiejr ligi. Tim iz Londona je odigrao 17 utakmica, zabeležio je po 5 pobeda i remija i doda sedam poraza. U prošlom kolu su izgubili na jugu zemlje, u Brajtonu, od tima koji je tim trijumfom prekinuo niz id 11 utakmica na kojima nije slavio. Brentford je osvojio identičan broj bodova i na strani i kući, po 10, a na svom Komjunitiju pobedio je tri puta. Na startu Arsenal i dosta kasnije Everton i Votford.

Mančester Siti

Kao iskusni dugoprugaš Mančester Siti je pustio rivale da vode trku, u ovom slučaju to je bio Čelsi, a onda je pojačavao ritam i ostavljao pratioce u prašini. Sada već imaju šest bodova više od Čelsija i Liverpula, s tim da su \'\'Redsi\'\' imali meč manje u trenutku pisanja teksta. Siti je vezao devet uzastopnih pobeda u Premijer ligi, na poslednja tri meča dali su neverovatnih 17 golova. Prvo su sa 7:0 ispratili Lids u Jorkšir, onda su otputovali na sever i slavili u Njukaslu sa 4:0, da bi na kraju, u pravoj goleadi, pobedili Lester sa 6:3. Uživanje je bilo biti navijač \'\'Građana\'\' prethodnih sedmica. Pep Gvardiola je dovoljno dugo na Ostrvu da zna da je ovo najbitnije deo sezone. Igra se u ludačkom ritmu i ko sada najbolje prođe, titula će mu biti nadohvat ruke. Nama se čini da su aktuelni šampioni ponovo favorit broj 1, ali će imati rivale u Čelsiju i Liverpulu, mada ne znamo do kada oni mogu da izdrže ovakav tempo.

Predlog

Siti i Brentford se sastaju prvi put u istoriji. Čak ih žreb nikada nije spajao ni u kupovima, što je prosto neverovatan podatak. No, uz činjenicu kako igra Brentford, ne sumnjamo da će imati dosta međusobnih okršaja u narednim sezonama. U ovoj je Siti veliki favorit, ali je kvota za dvojku preniska da bismo vam je predložili. Zato se odlučujemo za golove, kojih bi trebalo da bude bar četiri, uzimajući u obzir rezultate Sitija u poslednje vreme. Za 4+ u kladionici CircusCasino dobija se koeficijent 2.16.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.