Četvrtak, 30/12 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
30/12Mančester Junajted vs BarnliUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
7 / 10 Ulog
29/12/2021 18:03
U četvrtak je na programu samo jedan meč Premijer lige u kom će Mančester Junajted na svom terenu dočekati Barnli. Duel između ova dva tima je zakazan za 21 čas i 15 minuta.
Mančester Junajted

Od kako je na klupu tima sa Old Traforda seo Ralf Ragnik, ova ekipa pruža dosta bolje partije.
Naime, po preuzimanju nemačkog stručnjaka, Junajted je ostvario tri trijumfa uz jedan remi, i to u prošlom kolu na gostovanju kod Njukasla kada je bilo 1:1.
Trenutno se "đavoli" nalaze na sedmom mestu na tabeli uz dva meča manjka u odnosu na gotovo sve ekipe iz vrha tabele, pa treba u narednim kolima očekivati napad Mančestera na poziciju broj četiri koja na kraju prvenstva donosi plasman u Ligu šampiona, što je svakako primarni cilj.

Barnli

Što se tiče Barnlija, ova ekipa se trenutno nalazi na osamnaestom mestu na tabeli i kako sada stvari stoje utisak je da će se ova simpatična ekipa do kraja prvenstva boriti za opstanak u najkvalitetnijem rangu engleskog fudbala.
U poslednje vreme Barnli pruža jako loše partije, pa je tako osamnaestoplasirani tim na tabeli na poslednjih pet susreta bez trijumfa, a u tom periodu je ova ekipa doživela jedan poraz uz čak četiri remija.
U prošlom kolu je Barnli remizirao na svom terenu protiv Vest Hema, a zanimljivo je da je taj duel odigrao pre čak osamnaest dana, zbog poznate situacije koja je ovu ekipu zadesila sa koronavirusom.

Naš predlog

Junajted je na poslednja tri susreta postigao samo tri gola, dok je i Barnli poznat kao ekipa koja malo postiže ali i malo prima golova, zbog čega vam toplo preporučujemo da probate sa igrom 0-2 gola za koju je kladionica Meridianbet pripremila fantastičnu kvotu 2.17.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.