Četvrtak, 30/12 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
30/12Bornmut vs Kardif SitiUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
29/12/2021 20:54
\'\'Trešnjice\'\' su okončale užasam niz rezultata pobedom u Londonu. Protiv Velšana su favoriti na svom Vitalitiju. Meč se igra u četvrtak u 20.45.
Bornmut

Posle sjajnog starta sezone i vođstva na tabeli, upozoravali smo da svaki tim u Čempionšipu mora da doživi krizu u jednom trenutku. Bornmutu su to dogodilo krajem novembra, kada su izgubili u Derbiju 3:2 i trajalo je sve do ponedeljka i trijumfa u Londonu nad Kvins Parkom. \'\'Trešnjice\'\' su slavile protiv \'\'Policajaca\'\' sa 1:0, dakle ne ubedljivo, ali su pre te pobede imale šest uzastopnih utakmica bez prvenstvenog trijumfa. Zahvaljujući \'\'šarenim\'\' rezultatima najvećih konkurenata taj niz se nije odrazio na položaj na tabeli. Bornmut je trenutno drugi, a za vodećim Fulamom zaostaje samo dva boda. Problem je što su se ostali priključili vodećem dvojcu, pre svih Blekburn i Vest Brom. Očekuje nas uzbudljiva trka za dva prva mesta koja direktno vode u elitu.

Kardif

Tim iz prestonice Velsa imao je svoj crni niz negde od sredine septembra, pa sve do početka novebra, kada su na deset uzastopnih kola osvojili samo jedan bod. Protim su imali osam poraza u nizu. Potonuli su do zone ispadanja, a tek nešto boljim rezultatima u poslednje vreme, ali i zahvaljujući kaznama za Redinga i Derbija, uspeli su da je napuste. Na tri poslednje utakmice Kardif Siti je postigao po dva gola, ali je samo na jednoj pobedio. Bilo je to na gostovanju Lutonu, dok su od Šefild Šenzdeja izgubili 3:2, a sa Birmingemom igrali 2:2 u poslednjom meču koji su odigrali. Neverovatno zvuči podatak da je taj duel odigran još 11. decembra, dakle pre 19 dana. Za to vreme Bornmut je igrao još dve utakmice.

Predlog

Ovo je drugi duel ova dva tima u aktuelnoj sezoni. Prvi je odigran na Milenijumu u Kardifu u okviru osmog kola Čempionšipa, a Bornmut je slavio kao gost golom Bilinga. Kardif je u poslednje vreme igrao dosta efikasno, čak i bolje na strani, pa bi mogao da napravi problem svom domaćinu. Naš predlog je igra na golove, a verujemo da će ih na Vitalitiju biti bar tri. Za 3+ u kladionici CircusCasino koeficijent iznosi 1.86.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.