Subota, 01/01 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
01/01Votford vs Totenhem1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
31/12/2021 07:23
Premijer liga se suočava sa velikim problemima zbog koronavirusa, pa je u subotu na programu samo tri susreta, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Votforda i Totenhema. Susret između ova dva tima je zakazan za 16 časova.
Votford

Fudbaleri Votforda pružaju katastrofalne partije u poslednje vreme, i ukoliko ovako nastavi deluje da će ova ekipa na kraju sezone napustiti najkvalitetniji rang engleskog fudbala.
U ovom trenutku se Votford nalazi na sedamnaestom mestu na tabeli koje je ujedno i poslednje koje na kraju prvenstva donosi opstanak.
U prošlom kolu je Votford doživeo svoj peti uzastopni poraz i to na domaćem terenu protiv Vest Hema, kada je bilo 1:4, a vrlo lako se moglo desiti da to bude i ubedljivija pobeda "čekićara".
Što se tiče mečeva na domaćem terenu, do sada je Votford odigrao devet mečeva kao domaćin i ostvario dva trijmfa, jedan remi i šest poraza.

Totenhem

Nema nikakve sumnje da je Antonio Konte preporodio "pevce" koji po njegovom preuzimanju pružaju zaista sjajne partije.
Nažalost u prošlom kolu je tim iz Londona samo remizirao na gostovanju kod Sautemptona, iako je Totenhem praktično celo poluvreme imao igrača više, ali su Hari Kejn i drugari propustili nekoliko nestvarnih prilika za postizanje gola i na kraju su morali da se zadovolje sa bodom, posle čega se "pevci" nalaze na sedmom mestu na tabeli.
Kada su u pitanju mečevi na gostujućim terenima, do sada je Totenhem odigrao sedam mečeva na strani i ostvario dva trijumfa, dva remija i tri poraza.

Naš predlog

Votford igra katastrofalno u poslednje vreme i mišljenja smo da će Totenhem to znati i umeti da iskoristi zbog čega vam toplo preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Maxbet pripremila kvotu 1.68.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.