Subota, 01/01 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
01/01Blekpul vs Hal SitiUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
31/12/2021 19:14
Gosti nisu izlazili na teren od 18. decembra, dok je za to vreme Blekpul odigrao dva meča. Utakmica engleskog Čempionšipa igra se u subotu u 16 časova.
Blekpul

Domaći tim nije imao mnogo rezultatskog uspeha u prethodnim utakmicama. U poslednjih deset prvenstvenih mečeva slavili su samo jednom, što je kao poslednicu imalo pad na 13. poziciju, a sigurno je da će Blekpul skliznuti i niđe kada ostali timovi odigraju svoje zaostale mečeve. Da ne beše pobede protiv Piterboroa, imali bi pet uzastopnih poraza, ovako se trijumf nad tim rivalom ugnjezdio iumeđu sve samih neuspeha. U poslednjoj utakmici u 2021. godini poraženi su na svom terenu od Midlzbroa, pomalo i nesrećno. Naime, izjednačili su u 91. minutu, da bi samo minut kasnije gosti ponovo pogodili njihovu mrežu za konačnih 2:1. Mreža Blekpula je poslednji put ostala netaknuta još 23. novembra u duelu sa Vest Bromom.

Hal Siti

\'\'Tigrovi\'\' iz Hala su poslednji put igrali još 18. decembra. Ekipe protiv kojih su trebalo da igraju imale su problema sa koronavirusom, pa su ti mečevi odlagani, i tako je Hal Siti imao neplanirani odmor od dve sedmice. Za njih on nije došao u dobrom trenutku. Posle slabog starta taman su uhvatili formu, i mada su u poslednjoj svojoj utakmici doživeli poraz u Notingemu, pre njga su vezali šest utakmica bez poraza, uz čak četiri vezane pobede. Zahvaljujući tom nizu izvukli su se sa dna tabele i sada su 19. sa 23 boda. Nema sumnje da će taj plasman dodatno poraviti kada budu odigrali odložene mečeve. Hal je bivši premijerligaš, ali je u prethdnim sezonama imao mnogo probema, pa je ispao i u Ligu 1, gde se i sastajao sa ekipom Belkpula.

Predlog

U prvom delu sezoe ove dve ekipe su se sastale u Halu i mada je tada Blekpul bio u boljoj formi meč je okončan bez pobednika, bilo je 1:1. U poseldnje vreme oba tima igraju efikasno, pa nam je najlogičinije da i sada bude dosta golova. Nemaju mnogo problema sa zarazom, bar u trenutku pisanja ovog teksta, pa bi na teren mogli da istrče najjači sastavi. Naš predlog je 3+ sa koeficijentom 2.00 u kladionici MaxBet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.