Ponedeljak, 03/01 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
03/01Reding vs Derbi KauntiDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
02/01/2022 20:45
Domaćin nije igrao takmičarski meč pune tri sedmice, dok su gosti imali naporan program. Utakmica u Redingu igra se u ponedeljak u 16 časova.
Reding

\'\'Kraljevi\'\' su poslednji put igrali još 11. decembra kada su poraženi u Birminegmu od Vest Bromvič Albiona minimalnim rezultatom. To im je bio prvi poraz na strani posle dve uzastopne pobede, pošto su ceo plen osvojili na gostovanju Birmingemu i Svonsiju. Nešto lošije igraju na svom terenu, bez pobede su već pet mečeva unazad, a na njima su doživeli tri poraza i upisali dva remija. Tim srpskog trenera Veljka Paunovića je tek na 21. mestu, ali je to malo posledica i odloženih utakmica u prethodnom periodu.

Derbi Kaunti

\'\'Ovnovi\'\' pokušavaju nemoguće, da nadoknade kaznu Saveza od 21 boda i spasu se najgoreg. Podsetimo da je Derbi kažnjen oduzimanjem 21 boda zbog finansijskih problema, i sada ih imaju ukupno 10. Prvi tim iznad crte, a to je u ovom trenutku baš Reding, beži im 11 bodova, što nije nemoguće nadknaditi ukoliko Derbi nastavi sa igrama koa u prethodna tri meča. Prvo su na svom terenu vezali dva minimalna trijumfa, protiv Blekpula i Vest Broma, da bi onda pobedili i u Stouku sa 2:1. Možda bi situacija za tim Vejna Runija bila bolja, bar malo, da nisu imali čak deset remija od početka sezone.

Predlog

U prvom delu sezone, na meču u Derbiju, domaći \'\'Ovnovi\'\' su slavili sa 1:0. I sada u duel ulaze u boljoj formi i mogli bi do kapitalnih bodova na ovom gostovanju, koji bi im produžili nadu u spas. Reding nema mogućnosti za još jedan kiks, pa je i njima ovaj meč veoma bitan. Naš predlog je igra gol-gol, a za GG u kaldionici Mozzartbet iznosi 2.00.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.