Ponedeljak, 03/01 - Fudbal, Izrael, Ligat ha'AL
03/01Maccabi Haifa vs Makabi Tel Aviv1X2tip: 1
9 / 10 Ulog
03/01/2022 11:45
Derbi meč šesnaestog kola izraelskog šampionata nam donosi duel između dva Makabija - Haife i Tel Aviva. Susret između ova dva tima je zakazan za 19 časova i 30 minuta.
Makabi Haifa

Fudbaleri Makabi Haife igraju fenomenalno u poslednje vreme, a to nam najbolje govori i podatak da je ova ekipa na sedam poslednjih mečeva u najkvalitetnijem rangu izraelskog fudbala ostvarila isto toliko trijumfa, pa se trenutno nalazi na drugom mestu na tabeli uz pet bodova manjka u odnosu na prvoplasiranu Ber Ševu.
U prošlom kolu je drugoplasirani tim na tabeli bez većih problema slavio na gostovanju kod Sahina, a taj duel je završen rezultatom 0:6.
Što se tiče mečeva na domaćem terenu, do sada je ovaj tim odigrao osam susreta na svom terenu i ostvario sedam trijumfa i samo jedan poraz, i sigurno je da bi sa sjajnom serijom da nastavi i na ovom duelu.

Makabi Tel Aviv

I fudbaleri Makabija iz Tel Aviva pružaju poprilično dobre partije u poslednje vreme, pošto ovaj tim na osam poslednjih mečeva u prvenstvu ne zna za poraz.
Trenutno se ekipa iz Tel Aviva nalazi na četvrtom mestu na tabeli uz čak deset bodova manjka u odnosu na drugoplasiranu Haifu, kod koje između ostalog i gostuju u ovom kolu.
U prošlom kolu je Makabi slavio na gostovanju kod Petah Tikve, a taj duel je završen rezultatom 1:2.
Što se tiče mečeva na strani, do sada je Makabi Tel Aviv odigrao sedam mečeva na strani i ostvario četiri trijumfa i tri poraza.

Naš predlog

Domaćin pruža fenomenalne partije u poslednje vreme i deluje da nema nikakvog razloga da svoju fantastičnu seriju od sedam uzastopnih trijumfa ne produže i na ovom susretu.
Zbog svega toga toplo vam preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.62.
Владица

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.