Utorak, 04/01 - Fudbal, Grčka, Super League
04/01Asteras Tripolis vs OFIDupla šansatip: X2
8 / 10 Ulog
04/01/2022 00:44
Od utorka se nastavlja grčki šampionat, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Atromitosa i OFI-ja. Duel između ova dva tima je zakazan za 18 časova i 30 minuta.
Asteras

Fudbaleri Asterasa igraju solidno u ovogodišnjem izdanju grčke Superlige, a trenutno je situacija takva da se ova ekipa nalazi na osmom mestu na tabeli.
U prošlom kolu je osmoplasirani tim na tabeli odigrao jedan sjajan meč na gostovanju kod favorizovanog PAOK-a, ali je nažalost Asteras doživeo poraz na tom meču na kom smo videli čak pet golova, pošto je na kraju bilo 3:2.
Kada su u pitanju dueli na domaćem terenu do sada je ova ekipa odigrala sedam mečeva kao domaćin i ostvarila tri trijumfa, jedan remi i tri poraza.

OFI

Kada se sve sabere i oduzme utisak je da svi navijači OFI-ja imaju dosta razloga za zadovoljstvo kada je ova sezona u pitanju.
Naime, ova ekipa se trenutno nalazi na šestom mestu na tabeli koje je ujedno i poslednje koje na kraju prvenstva donosi plasman u plej-of, što se samo po sebi i nametnulo kao primarni cilj kada je ova sezona u pitanju.
Inače, u prošlom kolu je OFI odigrao fantastičan meč na gostovanju kod drugoplasiranog AEK-a i mimo svih očekivanja slavio na tom duelu, koji je na kraju završen rezultatom 1:2.

Naš predlog

OFI igra sjajno ove sezone a pogotovu dobro ova ekipa igra na strani i mišljenja smo da neće doživeti poraz na ovom duelu zbog čega vam toplo preporučujemo da probate sa duplom šansom X2 za koju je kladionica CircusCasino pripremila kvotu 1.90.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.