Sreda, 05/01 - Fudbal, Grčka, Super League
05/01Panatinaikos vs Aris1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
05/01/2022 01:16
I grčka Superliga se susreće sa dosta problema kada je novi soj korona virusa u pitanju pa je tako za sada već dva meča odloženo, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Panatinaikosa i Arisa. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 30 minuta.
Panatinaikos

Fudbaleri Panatinaikosa pružaju solidne partije u ovogodišnjem izdanju grčkog šampionata, a trenutno se ova ekipa nalazi na petom mestu na tabeli uz pet bodova manjka u odnosu na trećeplasirani PAOK, od koga PAO trenutno ima meč manje.
U prošlom kolu su "zeleni" bez većih problema na svom terenu savladali Janjinu, a taj duel je završen rezultatom 2:0.
Inače, kada su u pitanju partije na domaćem terenu do sada je ova ekipa odigrala osam mečeva kao domaćin i doživela samo jedan poraz, jedan remi, ali i ostvarila čak šest trijumfa.

Aris

Što se tiče Arisa, utisak je da smo od ove ekipe malo više očekivali kada je ova sezona u pitanju, pošto se trenutno ovaj tim nalazi na sedmom mestu na tabeli.
Međutim, ako uzmemo u obzir da je Savez ovoj ekipi oduzeo čak šest bodova, onda se mora priznati da situacija i nije toliko loša.
Inače, u prošlom kolu je Aris slavio na svom terenu protiv Jonikosa, a taj duel je završen rezultatom 1:0.
Što se tiče mečeva na strani do sada je sedmoplasirana ekipa na tabeli ostvarila četiri trijumfa van svog terena, jedan remi, ali i tri poraza.

Naš predlog

Panata igra sjajno ove sezone, a pogotovu se to odnosi na domaći teren i mišljenja smo da će "zeleni" ostvariti novi trijumf, zbog čega vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Maxbet pripremila sjajnu kvotu 1.93.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.