Sreda, 05/01 - Fudbal, Grčka, Super League
05/01Apollon Smirnis vs OlimpijakosUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
05/01/2022 01:28
U nedostatku bolje ponude za klađenje, a za vas smo za danas analizirali još jedam meč grčkog šampionata, i to duel između Smirne i Olimpijakosa. Duel između ova dva tima je zakazan za 18 časova i 30 minuta.
Smirna

Fudbaleri Smirne imaju dosta problema ove sezone i kako sada stvari stoje utisak je da je ova ekipa najozbiljniji kandidat da na kraju šampionata napusti najkvalitetniji rang grčkog fudbala.
Naime, Apolon iz Smirne se trenutno nalazi na poslednjem mestu na tabeli sa svega sedam osvojenih bodova, i to pošto je ova simpatična ekipa na četrnaest odigranih mečeva ostvarila samo jedan trijumf uz četiri remija i čak sedam poraza.
U prošlom kolu je "fenjeraš" doživeo novi poraz i to na gostovanju kod Atromitosa kada je bilo 4:1, a utisak je da će Smirna teško izbeći poraz i u ovom kolu.

Olmpijakos

Ako smo za Smirnu govori da je ova ekipa najozbiljniji kandidat za ispadanje iz društva najboljih, onda svakako za tim iz Pireja možemo reći da je najozbiljniji kandidat za novu titulu šampiona Grčke.
Naime, trenutno se Olimpijakos nalazi na prvom mestu na tabeli uz čak jedanaest bodova viška u odnosu na drugoplasirani AEK.
Do sada je aktuelni šampion Grčke odigrao petnaest mečeva u Superligi i ostvario trinaest trijumfa i dva remija.
U prošlom kolu je popularni "Oli" slavio na svom terenu protiv Lamije, a taj duel je završen rezultatom 1:0.

Naš predlog

Pobeda Olimpijakosa se ovde zaista ne dovodi u pitanje, a mišljenja smo da će ovo biti i jedan meč sa dosta golova zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Mozzartbet pripremila sjajnu kvotu 1.75.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.