Subota, 08/01 - Fudbal, Nemačka, Bundesliga
08/01Hofenhajm vs AugzburgUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
07/01/2022 15:46
Nemci se vraćaju na terene, a u Sinshajmu Hofenhajm dočekuje Augzburg. Utakmica je na programu u stalnom terminu u subtu u 15.30.
Hofenhajm

Hof je bio hit drugog dela jesenje sezone u Bundesligi. Ovaj tim se odličnim igrama i rezultatima probio na peto mestio, a da su u poslednjem kolu pred pauzu pobedili Menhengladbah na svom terenu, polusezonu bi završili na trećem mestu. I ovako nije loše, pogotovo ako nastave da pobešuju. S obzirom da se pitanje šampiona skoro ne postavlja, Bajern je ponovo apsolutni favorit, najveća bitka će se voditi za plasman u Ligu šampiona. Kandidata je mnogo, a u Hofenhajmu se nadaju da mogu na kraju biti među četiri najbolje ekipe. U prethodnih šest kola četa Sebastija Henesa nije izgubila, a posle četiri pobede u nizu, vezali su dva remija, u Leverkuzenu i već pominjani protiv Menhengladbaha.

Augzburg

Ni gosti ne mogu da se požale posle učinka u finipu polusezone. Nakon nešto slabijeg starta kada su ih mnogi videli kao glavne kandidate za selidbu u Cvajtu, Augzburg je zaigrao bolje i osvojio bosdove na nekim utakmicama kada se to nije očekivalo, pogotovo protiv Bajerna, koga su pobedila na svom terenu sa 2:1. Posle te pobede, u preostalih pet jesenjih mečeva, izgubili su samo jednom i to kada su se najmanje nadali, od Bohuma na svom stadionu. I oni su jesen završili sa dva remija, protiv Lajpciga kući i Grojtera u Firtu. Učinak od 18 bodova dovoljan je bio samo za 15. mesto, dakle nisu u zoni ispadanja, ali su tik iznad nje, pa im predstoji mngo borbe u prolećnom delu da bi ostali u eliti.

Predlog

Jesenas je Hofenhajm bio više nego ubedljiv na gostovanju u Augzburgu, tada je bilo čak 4:0, ali sada domaćin ovog meča ulazi dosta oslabljen. Puno igrača je van pogona, što zbog povreda, što zbog izolacije, a pitanje je šta će se dogoditi do početka meča. Nije ni Augzburg kompletan, ali ima manje problema sa izostancima. Zato izbegavamo konačan ishod i predlažemo igru na golove. Za 3+ u kladionici Mozzartbet dobija se koeficijent 1.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.