Subota, 08/01 - Fudbal, Nemačka, Bundesliga
08/01Ajntraht Frankfurt vs Borusija DortmunUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 3.50
7 / 10 Ulog
08/01/2022 01:35
Za razliku od prethodnih nekoliko dana, danas je poprilično dobra ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Ajntrahta i Borusije iz Dortmunda. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova i 30 minuta.
Ajntraht Frankfurt

Nakon ne baš najboljeg starta šampionata fudbaleri Ajntrahta pružaju fantastične partije u poslednje vreme, a to se svakako najbolje videlo u psolednja tri kola kada je ova ekipa ostvarila isto toliko trijumfa.
Trenutno se Filip Kostić i drugari nalaze na sjajnom šestom mestu na tabeli koje na kraju šampionata donosi plasman u Ligu Konferencija.
Inače, u prošlom kolu je ova ekipa slavila na svom terenu protiv Majnca, a taj duel je završen rezultatom 1:0.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu, do sada je Ajntraht ostvario tri trijumfa, četiri remija iz samo jedan poraz.

Borusija Dortmund

Nažalost, fudbaleri Borusije iz Dortmunda mimo svih očekivanja nisu uspeli da dođu do plasmana u nokaut fazu Lige šampiona, pa će se u nastavku sezone fokusirati na Bundesligu.
U ovom trenutku se popularni "milioneri" nalaze na drugom mestu na tabeli uz čak devet bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Bajern iz Minhena koji je sinoć neočekivano poražen na svom terenu od Menhengladbaha.
Inače, na poslednjih pet susreta tim iz Dortmunda se baš i nije proslavio pošto je u tom periodu drugoplasirana ekipa na tabeli ostvarila dva trijumfa, jedan remi ali i doživela dva poraza.
Što se tiče mečeva na strani, do sada su "milioneri" ostvarili tri trijumfa, jedan remi i čak četiri poraza.

Naš predlog

Veoma teško je prognozirati konačan ishod ovog susreta, ali svakako ono što se nijednog trenutka ne sme dovesti u pitanje u Frankfurtu su golovi, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 4+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 2.21.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.