Ponedeljak, 10/01 - Fudbal, Holandija, Eerste Divisie
10/01Jong PSV vs AlmereUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
10/01/2022 10:41
U nedostatku nešto bolje ponude za klađenje, za vas smo ovog puta analizirali jedan duel holandske druge lige, i to meč između Jong PSV-a i Almerea. Susret između ova dva tima je zakazan za 21 čas.
Jong PSV

Fudbaleri drugog tima PSV-a igraju poprilično promenljivo u poslednje vreme, a trenutno je situacija takva da se ova ekipa nalazi na dvanaesatom mestu na tabeli uz čak devet bodova manjka u odnosu na osmoplasirani Ajndhoven, a poznato je da ta osma pozicija na kraju donosi plasman u doigravanje.
Inače, u prošlom kolu je Jong PSV vezao treći meč bez trijumfa, i to pošto je ova ekipa odigrala susret bez golova sa Telstarom.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu, do sada je drugi tim PSV-a odigrao deset mečeva na svom terenu i ostvario četiri trijumfa, dva remija i četiri poraza.

Almere

Malo ko je očekivao da će Almere pružati ovoliko loše partije u ovogodišnjem izdanju druge holandske lige, a trenutno je situacija takva da se ova ekipa nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli.
Do sada je Almere odigrao dvadeset mečeva u sezoni i ostvario samo četiri trijumfa uz pet remija i čak jedanaest poraza.
U prošlom kolu je pretposlednja ekipa na tabeli u jednom sjajnom susretu na kom smo videli čak pet golova poražena na svom terenu od Volendama, a taj duel je završen rezultatom 2:3.
Što se tiče mečeva na strani, do sada je Almere odigrao deset susreta kao domaćin i ostvario dva trijumfa, tri remija i pet poraza.

Naš predlog

Sve miriše na to da bi ovo mogao da bude jedan meč sa dosta golova zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila sjajnu kvotu 1.72.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.