Sreda, 19/01 - Fudbal, Nemačka, Kup Nemačke
19/01Hofenhajm vs FrajburgDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
9 / 10 Ulog
18/01/2022 10:44
U sredu se nastavljaju mečevi nemačkog Kupa, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Hofenhajma i Frajburga. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Hofenhajm

Fudbaleri Hofenhajma su bez ikakve sumnje jedno od najprijatnijih iznenađenje u ovogodišnjem izdanju nemačke Bundeslige, obzirom da se ova ekipa trenutno nalazi na četvrtom mestu na tabeli koje na kraju šampionata donosi plasman u Ligu šampiona, što bi svakako bio ogroman uspeh.
Nažalost, u prošlom kolu je Hof poražen na gostovanju kod Union Berlina a taj duel je završen rezultatom 2:1.
Inače, kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu, do sada je ova ekipa odigrala devet mečeva na svom terenu i doživela samo jedan poraz, uz čak šest trijumfa i dva remija.

Frajburg

Svakako da i Frajburg igra iznad svih očekivanja, obzirom da se ovaj tim trenutno nalazi na visokom šestom mestu na tabeli uz samo dva boda manjka u odnosu na trećeplasirani Leverkuzen, što nam govori da je Frajburg mimo svih očekivanja u igri za jedno od prva četiri mesta, koja na kraju šampionata donose plasman u Ligu šampiona.
Evidentno je da ova simpatična ekipa igra nešto slabije u poslednje vreme, pa je tako Frajburg u prošlom kolu doživeo težak poraz od Dortmunda kada je bilo 5:1.
Inače, kada su u pitanju gostovnja, do sada je šestoplasirani tim na tabeli Bundeslige ostvario četiri trijumfa na strani, uz tri remija i tri poraza.

Naš predlog

Oba tima pored sjajnih partija u najkvalitetnijem rangu nemačkog fudbala imaju velike ambicije i u Kupu, i mišljenja smo da će oba tima ići na trijumf, što će nam gotovo sigurno doneti golove na obe strane, pa vam preporučujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.57.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.