Sreda, 26/01 - Fudbal, Nemačka, 3. Liga
26/01MSV Duizburg vs MagdeburgUkupno pogodaka - gost - iznad/ispodtip: Više 1.50
8 / 10 Ulog
25/01/2022 18:19
Gosti su napravili veliki kiks u prošlom kolu i sada to moraju da nadoknade. Meč vanrednog kola nemačke treće lige u Duizburgu igra se u sredu u 19 časova.
Duizburg

\'\'Zebre\'\' iz Duizburga dalkeo su od stare slave. Ne samo da ne mogu ni da sanjaju o Bundesligi, u kojoj su jedno vreme bili standardan član, već im je i Cvajta nedostižna, bar u aktuelnoj sezoni. Duizburg je trenutno u zoni ispadanja, nalazi se na 18. mestu, ali im je zaostatak za timovima van \'\'crvene\'\' zone samo dva boda. U 2022. godini odigrali su dve utakmice, prvo su pobedili u gostima poslednjeplasirani Havelse, ali su u subotu na svom terenu poraženi od Sarbrikena. I pored toga domaći teren im je prednost, na svom stadionu osvojili su 14 bodova, dok su sa strane doneli samo šest.

Magdeburg

Ne sumnjamo da će Magdeburg od naredne sezone igrati u Cvajti. Nekadašnji gigant istočnonemačkog fudbala dugo je tavorio u regionalnoj ligi, ali već par sezona pokazuje da ozbiljno napreduje i, generalno, jedan grad poput Magdeburga, sigurno zaslužuje barem drugoligaša. Magdeburg je lider na tabeli, svojim najbližim pratiocima, Kajzerslauternu i Braunšavajgu, beži po devet bodova, a bežao bi i više da u prošlom kolu, mimo svih očekivanja, nije igrao samo 1:1 protiv \'\'fenjeraša\'\' Havelsea. Još jednom se potvrdilo da na tikete ne treba stavljati mečeve u kojim ase sastaju prvoplasirani i poslednjeplasirani tim. Ipak, ne može se govoriti o krizi Magdeburga koji je u prvom meču u Novoj godini slavio u Frajburgu, postigavši tri gola.

Predlog

U prvom delu sezone Magdeburg je dobio Duizburg sa 2:1. Dobio je i oba prošlogodipšnja okršaja sa 3:2 i 2:1, a sva ta tri duela igrana su u 2021. godini. Jasno je da je i sada Magdeburg favorit, mada je gost. Ipak, odlučujemo se za golove i predlađemo igru gost daje dva gola. Za T22+ u kaldionici Meridianbet koeficijent iznosi 1.90.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.