Sreda, 26/01 - Fudbal, Škotska, Premijeršip
26/01Rendžers vs LivingstonUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
25/01/2022 20:46
U sredu je na programu gotovo kompletno kolo škotskog šampionata, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Rendžersa i Livingstona. Duel između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Rendžers

Fudbaleri Rendžersa su na pravom putu da odbrane titulu šampiona Škotske, obzirom da se u ovom trenutku nalaze na prvom mestu na tabeli uz četiri boda viška u odnosu na drugoplsirani Seltik.
U prošlom kolu su fudbaleri aktuelnog šampiona nažalost samo remizirali na gostovanju kod šestoplasiranog Aberdina, a taj duel je završen rezultatom 1:1.
Na poslednjih pet susreta ovaj tim je ostvario čak četiri trijumfa uz samo jedan remi.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je Rendžers ostvario osam trijumfa uz tri remija.

Livingston

Što se tiče Livingstona, sigurno je da će i ovog puta primarni cilj biti opstanak u društvu najboljih.
U ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na osmom mestu na tabeli uz pet bodova manjka u odnosu na tim koji se nalazi na poslednjem mestu koje na kraju šampionata donosi plasman u plej-of. pa je sigurno da Livingston još uvek nije rekao zbogom doigravanju.
U prošlom kolu je ova ekipa odigrala jedan sjajan meč na svom terenu protiv Dandija, a taj duel je završen rezultatom 2:0.
Inače, kada su u pitanju gostovanja, do sada je ova ekipa odigrala jedanaest mečeva van svog terena i ostvarila tri trijumfa, isto tolko remija i pet poraza.

Naš predlog

Sva je prilika da će ovo biti jedan i te kako efikasan duel zbog čega vam toplo preporučujemo da probate sa golovima i odigrate igru 3+ za koju je kladionica CircusCasino pripremila kvotu 1.58.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.