Petak, 28/01 - Fudbal, Holandija, Eerste Divisie
28/01Oss vs Den Bosch1X2tip: 1
9 / 10 Ulog
26/01/2022 16:41
Navikli smo petkom na kompletno kolo u holandskoj drugoj ligi. Večeras se igra samo jedan meč. U Os-u domći tim dočekuje Den Boš. Utakmica se igra u petak u 20 časova.
Oss

Domaćin je zaređao sa dobrim rezultatima, pa je u rethodnih sedam prvenstvenih mečeva izgubio samo jednom. Ipak, zakasnio je da ostavri neki zapaženiji rezultat pošto je sada, kada je prošlo više od polovine sezone, tek na 15. poziciji, daleko i od plej ofa. Međutim, mora se pohvaliti njihov karakter i tri pobede u poslednja četiri kola. U ponedaljak su prethodni put izlazili na teren i minimalnim rezultatom dobili su mladi tim AZ-a iz Alkmara. Značajnije su bile pobede na strani u Helmondu i Venlu, što je malo ko očekivao.

Den Boš

Gosti su dva mesta bolje plasirani i imaju dva boda više na kontu od svog rivala Oss-a. Međutim, Den Boš je u dalkeo lošijoj formi, pa su poslednji put pobedili još polovinom novembra prošle godine. Od tog trijumfa nad, verovali ili ne, upravo Oss-om, naređali su šest poraza i samo jedan remi. Tom serijom ispali su iz konkurencije za visok plasman i mogu mirno da pristupe otaljavanju posla do kraja sezone. Na tri meča u 2022. godini upisali su isto tliko poraza. Gubili su od Emena i Ajdhovena na svom terenu, kao i na gostovanju kod mladog tima Ajaksa. Odbrana im je baš slaba u poslednje vreme, pa su primili 20 golova na sedam utakmica, skoro tri po meču.

Predlog

Dakle, Den Boš je minimalnim rezultatom pobedio Oss u prvom delu prvenstva. Taj trijumf kao da ih je ukleo i oni više nisu uspeli da se sastave, pa su osvojili samo jedan bod. Očekujemo da Top Oss iskoristi dobru formu i osveti se rivalu za taj poraz i tako ga pretekne na tabeli. Ovo je prvi meč 24. kola holandske druge lige, a za jedinicu se u kladionici MaxBet dobija koeficijent 1.75.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.