Subota, 29/01 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
29/01Midlzbro vs Coventry City1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
27/01/2022 20:04
U Londonu se sastaju dve ekipe čiji je cilj plasman u doigravanje. Utakmica na Riversajdu igra se u standardnom terminu u subotu u 16 časova.
Midlzboro

M\'Boro igra sasvim solidno ove sezone, ali nedovoljno dobro da bude na mestu koje vodi u Premijer ligu a to su prve dve pozicije. Zato je primarni cilj londonskog kluba da bude na mestu koje donosi plasman u baraž, a to su pozicije od trećeg do šestog mesta na tabeli Čempionšipa. Trenutno su osmi sa 42 boda, dva manje od Hadersfilda, tima koji zauzima tu šoslednju, šestu poziciju. Treba eći da Midlzboro ima utakmicu manje odigranu od \'\'terijera\'\', a u ovom trenutku ne znamo šta je Hadersfild uradio protiv Stouka u petak. Uglavnom ima još mnogo da se igra, ali je svaki bod zlata vredan. M\'Boro je imao sjajan niz rezultata, na sedam utakmica je ostvario šest pobeda i jedan remi, ali su ga prekinuli u ponedeljak izgubivši minimalnim rezultatom u Blekburnu od Roversa.

Koventri Siti

Gosti su jedno od prijatnijih iznenađenja, mada su sada već pali na devetom mesto. Treba napomenuti da je Koventri odigrao 26 utamica, jednu manje od Midlzboroa, a čak dve od većine timova ispred njih. To nije nikakva garancija da će oni dobiti te zaostale utakmice, pogotovo jer više nisu u formi koja ih je krasila na početku prvenstva. Koventri Siti je imao niz od šest utakmica bez pobede, sa čak četiri nerešena rezulata, ali je u tri prethodna kola uspeo da pobedi dva puta. Slavili su na gostovanju slabom Piterborou i protiv Stouka na svom terenu u subotu, ali se između ta dva trijumfa udenuo poraz na domaćem terenu od Kvins Park Rendžersa.

Predlog

Koventri je pobedio Midlzboro u prvom delu sezone, ali, ponavljamo, tada su bili u mnogo boljoj formi nego što su sada. M\'Boro je igrao fantastično u dva poslednja meseca, pa čak ni poraz protiv Blekburna ne mora da znači da su ispali iz forme, pošto su odigrali sasvim dobro taj meč, u kome nisu imali ni sreće. Naš predlog je jedinica, a koeficijent za pobedu domaćina u kladionici CircusCasino iznosi 2.02.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.