Ponedeljak, 31/01 - Fudbal, Nemačka, 3. Liga
31/01Ajntraht Braunšvajg vs Verl1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
29/01/2022 13:52
Posle neočekivanog poraza u vanrednom kolu, Ajntraht mora da pobedi Ferl. Meč nemačke treće lige igra se u ponedeljak u 19 časova.
Braunšvajg

Ekipa Ajntrahta iz Braunšvajga nalazi se u vrhu tabele treće lige Nemačke. Trenutno su četvrti, sa samo bodom manje od drugoplasiranog Sarbrkena, a s obzirom da je vodeći Magdeburg daleko odmakao, vodiće se velika borba za drugo mesto koje takođe donosi direktan plasman u Cvajtu. Tim koji zauzme treće mesto na kraju, moraće u baraž sa 16-toplasiranom ekipom iz druge lige. Pred vanrednom kolo u utorak Braunšvajg je imao niz od pet utakmica bez poreza, sa četiri pobede i samo jednim remijem. Zato nas je i izneandio poraz od Cvikaua, rezultatom 1:0. Sada su pored njih u konkurenciji za drugo mesto i Kajzerslautern, Sarbriken, Mepen, Manhajm i Osnabrik, s tim da su četiri ekipe u samo jednom bodu razlike.

Ferl

Gosti ne mogu da računaju na neki bolji plasman ove sezone, i sva je prilika da im predstoji grčevita borba za očuvanje statusa trećeligaša. Sada je Ferl na 16. mestu, prvom iznad crte, ali je loša vest da oni imaju dve utakmice više odigrane od Turkgučua, prve ekipe ispod crte, a samo bod više. Svaki poen veoma je važan za Ferl, pogotovo jer su u prethodnih 11 kola uspeli da osvoje ceo plen samo jednom. Bilo je to u meču sa Vircburgerom, prvom odigranom u 2022. godini. Ipak, to je izgleda bio samo trenutni bljesak, ošto su u naredne dve utakmice doživeli poraze. Prvo od Viktorije u Kelnu, a onda i na svom terenu od Mepena u vanrednom kolu.

Predlog

Ferl je pobedio na strani još sredinom septembra. Na početku sezone su bili sasvim solidni, ali kako je vreme odmicalo igrali su sve slabije i slabije. Teško je da mogu nešto da očekuju u Braunšvajgu, pošto je domaćin kvalitetniji tim, a pritom se bori i za ulazak u viši rang. Ako želi da ostane u trećoj ligi Ferl će morati da pobeđuje svoje direktne konkurente. njihov prvi okršaj odigran je još u avgustu, a tada je Ajntraht slavio u Ferlu sa čak 3:0. I sada očekujemo pobedu istog tima, a za jedinicu se u kladionici MaxBet dobija koeficijent 1.75.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.