Utorak, 01/02 - Fudbal, Međunarodni, Kvalifikacije za SP, Južna Amerika
01/02Urugvaj vs VenecuelaPoluvreme/Krajtip: 1/1
7 / 10 Ulog
31/01/2022 09:00
U noći između utorka i srede su na programu novi mečevi u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo koje će biti održano ove godine u Kataru, a za vas smo ovog puta analizirali susret između Urugvaja i Venecuele. Meč između ova dva tima je zakazan za 00:00h.
Urugvaj

Dvostruki svetski šampion ima dosta problema u ovim kvalifikacijama, ali je nekako utisak da se dosta lakše diše nakon trijumfa u prošlom kolu na gostovanju kod Paragvaja, čime je Urugvaj konačno došao do petog mesta koje na kraju kvalifikacija donosi plasman u baraž sa timom iz Azije i Okeanije.
Cenu loših rezultata je platio legendarni Oskar Tabarez koji je prošlog meseca smenjen posle serije loših rezultata, pošto je 15 godina bio selektor Urugvaja, sa kojim je zauzeo četvrto mesto na Svetskom prvenstvu 2010. godine.
Na njegovo mesto je seo Dijego Alonso kome sasvim sigurno dosta znači ovaj trijumf u prošlom kolu nad Paragvajom.

Venecuela

Kako sada stvari stoje samo teorija Venecueli donosi plaman na jedno od prvih pet mesta, ali treba biti realan pa priznati da je ova selekcija do sada najmanje pokazala od svih reprezentacija u južno-američkim kvalifikacijama.
Naime, u ovom trenutku se ova ekipa nalazi na poslednjem mestu na tabeli sa samo deset osvojenih bodova, a zanimljivo je da je Venecuela u prošlom kolu odigrala jedan sjajan meč pred svojim navijačima i slavila protiv Bolivije, a taj duel je završen sa više nego ubedljivih 4:1.
Kada su u pitanju mečevi na strani do sada je "fenjeraš" odigrao sedam mečeva van svog terena i doživeo isto toliko poraza uz katastrofalnu gol razliku 2:14.

Naš predlog

Urugvaj je veliki favorit na ovom susretu obzirom da im dolazi najgori gost u ovim kvalifikacijama koji ima sve poraze na strani, ali i zbog činjenice da je dvostrukom svetskom prvaku neophodna pobeda na ovom meču.
Zbog svega toga savetujemo vam da probate sa prelazom 1-1 za koji je kladionica CircusCasino pripremila sjajnu kvotu 1.83.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.