Petak, 04/02 - Fudbal, Nemačka, Bundeliga 2
04/02Hajdenhajm vs Hanover 961X2tip: 1
7 / 10 Ulog
02/02/2022 19:18
Domaći tim želi da pokuša još jednom da dođe do Bundeslige, dok ekipa sa severa nema šanse u ovoj sezoni. Meč Cvajte igra se u petak u 18.30.
Hajdenhajm

Nikome još nije jasno kako Hajdenhajm ne igra ove sezone u Bundesligi. Bili su korak od direktnog plasmana ali su izgubili u dva poslednja kola prošlogodišnjeg prvenstva, pa su morali u baraž kao trećeplasirani tim. U prvom meču baraža pobedili su u Kelnu, ali su u revanšu dođiveli katastrofu, pa su \'\'jarčevi\'\' ostali bundesligaši. Hajdenhajm je trenutno na 6. mestu u Cvajti, ali je zaostatak za timovima ispred stvarno minimalan. Vodeći Darmštat beži im pet bodova, a ostali timovi još manje. Sezona je duga, a svakakva iznenađenja u Cvajti su moguća. U dva kola odigrana u 2022. godini Hajdenhajm je pobedio Ingolštat i remizirao u Roštoku sa Hanzom.

Hanover

Gosti sa severa zemlje bili su pre nekoliko sezona standardni bundesligaši, ali od kada su ispali nikako da se nađu među timovima koji se bore za ulazak u elitu. Tako je i ove sezone, Hanover je posle skoro dve trećine prvenstva tek na 13. mestu, pa mu je borba za opstanak prioritetan posao. Za sada imaju zalihu u odnosu na timove u zoni ispadanja, ali bi i ta prednost mogla da se istopi dosta brzo. Početak 2022. godine bio je dobar za Hanover. U dva meča u Cvajti uzeli su četiri boda. Pobedili su u Roštoku i remizirali sa Drezdenom na svom terenu. Na te dve utakmice dali su ukupno jedan gol, ali je i to bilo dovoljno za četiri boda, s obzirom da nisu primili nijedan. Između ta dva meča igralu su utakmicu DFB kupa u kojoj su deklasirali Borusiju iz Menhengladbaha sa čak 3:0.

Predlog

Mada Hanover još nije primio gol u ovoj godini, smatramo da je domaćin više zainteresovan za uspeh u ovom meču. Hajdenhajm se bori za ulazak u elitu, a rivali su mu, između ostalih, i nekadašnji fudbalski šampioni ove zemlje, Šalke, Verder, Hamburger. Odavno konkurencija nije bila jača, pa malo i čudi to što drugoligaški karavan predvodi maleni Darmštat. Predlažemovam jedinicu, za koju se u kladionici Mozazrtbet dobija koeficijent 2.25.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.