Ponedeljak, 07/02 - Fudbal, Holandija, Eerste Divisie
07/02Roda JC vs VolendamUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 3.50
8 / 10 Ulog
06/02/2022 02:10
Posle duže vremena, za vas smo analizirali jedan meč holandske druge lige, a ovoga puta smo se opredelili za susret između Rode i Volendama. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova.
Roda

Nakon ne baš najboljeg starta, fudbaleri Rode igraju fantastično u poslednje vreme, a najbolji pokazatelj za to je da nekadašnji prvoligaš na pet poslednjih mečeva ne zna za poraz, a u tom periodu je ova ekipa ostvarila tri trijumfa i dva remija.
U prošlom kolu je Roda remizirala na gostovanju kod Brede u jednom sjajnom susretu koji je završen rezultatom 2:2, posle čega se Roda nalazi na sedmom mestu na tabeli koje donosi plasman u doigravanje, što na kraju krajeva i jeste primarni cilj ovog tima.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu, do sada je Roda odigrala dvanaest susreta kao domaćin i ostvarila pet trijumfa, četiri remija i tri poraza.

Volendam

Volendam je ekipa koja je do sada najviše pokazala, pa otuda ne treba da začudi podatak da se ovaj tim trenutno nalazi na prvom mestu na tabeli uz četiri boda viška u odnosu na drugoplasirani Emen, i čak devet bodova više u odnosu na trećeplasirani mladi tim Ajaksa, koji svakako nema ambiciju da dođe do plasmana u najkvalitetniji rang holandskog fudbala.
U prošlom kolu je lider na tabeli upisao svoj šesnaesti trijumf u sezoni i to pošto je ova ekipa na svom terenu bez većih problema slavila protiv mladog tima Utrehta, a taj meč je završen rezultatom 2:0.
Kada su u pitanju gostovanja, do sada je Volendam odigrao dvanaest mečeva na strani i još uvek ne zna za poraz, obzirom da je u tom periodu ova ekipa ostvarila sedam trijumfa i pet remija,

Naš predlog

Biće ovo jedan po svemu sudeći i te kako efikasan duel, obzirom da na mečevima oba tima ove sezone pada veliki broj golova.
Ne treba zaboraviti ni da je na dva poslednja međusobna duela između Rode i Volendama palo čak jedanaest golova, pa vam zbog svega toga savetujemo da probate sa igrom 4+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 2.14.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.