Utorak, 08/02 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
08/02Luton vs Barnsli1X2tip: 1
9 / 10 Ulog
07/02/2022 20:34
Domaći tim je u odličnoj formi dok su gosti jednom nogom u Ligi 1. Meč u Londonu igra se u utorak u 20.45.
Luton

Posle sjajne serije rezultata Luton je došao na tri boda od zone baraža, a pored toga imaju još i zaostalih utakmica. Samo jedan poraz doživeo je ovaj tim u poslednjih deset utakmica, računajući i dve pobede u FA kupu. Taj neuspeh doživeli su od Šefild Junajteda i to u gostoma na Bramal Lejnu. Posle tog poraza, u naredna tri kola, osvojili su deset bodova, a taj niz nastavli su i u FA kupu, pošto su u subotu lako pobedili Kembridž Junajted na strani. Na svom stadionu Luton je bez poraza na četiri poslednja meča, upislai su dva remija i dve pobede, ali su tri od četiri rivala bili timovi iz samog vrha tabele, Fulam, Bornmut i Blekburn.

Barnsli

Gostujući tim je na poslednjem mestu na tabeli i čini nam se da su se i oni sami oprostili od Čempionšipa. Poslednju prvenstvenu pobedu ostvarili su još početkom novembra, a od tada su na 12 utakmica u Čempionšipu samo tri puta remizirali, a izgubili su devet utakmica. Prethodnog vikenda su završili i takmičenje u FA kupu, njih je lako dobio tim Hadersfilda, takođe rival iz Čempionšipa. Iz 28 utakmica Barnsli je izvukao samo dve pobede i sa 14 bodova zauzima poslednje mesto na tabeli. Opstanak nije nemoguća misija, prvi tim iznad crte je Reding koji ima osam bodova više i u još slabijoj je formi, ali bi Barnsli u preostalom delu sezone morao da zaigra na mnogo većem nivou, a nismo sigurni da siu oni sposobni za tako nešto.

Predlog

U prvom delu sezone Luton je minimalnim rezultatom slavio Barnsliju, a na dve utakmice u prošloj sezoni, između ova dva rivala, takođe su slavili gostujući timovi. Mislimo da je sada kraj tom nizu i da čće u ovom duelu slaviti Luton. Za jedinicu, koja je naš predog, u kladionici MaxBet koeficijent iznosi 1.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.