Sreda, 09/02 - Fudbal, Škotska, Premijeršip
09/02Aberdin vs Seltik1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
08/02/2022 01:17
Od srede su na programu mečevi 26. kola škotskog šampionata, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Aberdina i Seltika. Susret između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Aberdin

Fudbaleri Aberdina pružaju promenljive partije ove sezone, a trenutno se ova simpatična ekipa nalazi na sedmom mestu na tabeli, uz bod manjka u odnosu na šestoplasirani Dandi, a opšte poznato je da je to i poslednja pozicija koja u Premijeršipu donosi plasman u plej-of, što i jeste primarni cilj Aberdina.
U prošlom kolu je sedmoplasirana ekipa na tabeli doživela poraz na gostovanju kod Livingstona, a taj duel je završen rezultatom 2:1.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je Aberdin odigrao jedanaest susreta kao domaćin i ostvario šest trijumfa, dva remija i tri poraza.

Seltik

Fudbaleri Seltika su ponovo jako loše startovali u ovogodišnjem izdanju Premijeršipa, međutim, kako je vreme prolazilo tako je i tim iz Glazgova pružao sve bolje partije pa se trenutno nalazi na drugom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na prvoplasirani Rendžers, ali i meč manje u odnosu na svog najljućeg rivala.
Upravo Rendžers je Seltik nedavno i demolirao na svom terenu i to pošto je taj "Old Firm" završen sa ubedljivih 3:0, a utisak je da je domaća ekipa mogla i ubedljiviju pobedu da ostvari.
Kada su u pitanju gostovanja, do sada je Seltik odigrao trinaest mečeva na strani i ostvario devet trijumfa, jedan remi i tri poraza.

Naš predlog

Iako je Aberdin nedavno bio koban po Rendžers, mišljenja smo da to neće biti slučaj i sa Seltikom, pa vam toplo preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.54.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.