Sreda, 09/02 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
09/02Totenhem vs Sautempton1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
08/02/2022 01:54
U sredu se nastavljaju mečevi 24. kola engleske Premijer lige, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Totenhema i Sautemptona. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Totenhem

Od kako je Antonio Konte seo na klupu Totenhema, tako je i ova ekipa krenula sa dosta boljim partijama.
U ovom trenutku se londonski tim nalazi na sedmom mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na četvrtoplasirani Mančester Junajted, ali i dva meča manje u odnosu na "đavole" pa slobodno možemo reći da su "pevci" na pravom putu da ponovo dođu do plasmana u Ligu šampiona, što je svakako i bio primarni cilj uoči početka šampionata.
Nažalost, u prošlom kolu su Hari Kejn i drugari doživeli poraz na gostovanju kod Čelsija, i to potpuno zasluženo pošto je taj duel na "Stamford Bridžu" završen rezultatom 2:0.

Sautempton

Utisak je da će ovo biti jedan poprilično miran šampionat za Sautempton, koji se u ovom trenutku nalazi na sredini tabele, preciznije na dvanaestom mestu uz deset bodova viška u odnosu na najugroženije ekipe.
Na poslednjih pet susreta "sveci" su ostvarili dva trijumfa, dva remija i samo jedan poraz, a u prošlom kolu je dvanaestoplasirana ekipa na tabeli odigrala jedan sjajan meč na svom stadionu i uspela da izvuče bod lideru na tabeli, pošto je duel sa Mančester Sitijem završen rezultatom 1:1.
Kada su u pitanju gostovanja, do sada je ova ekipa ostvarila dva trijumfa na strani, uz tri remija i šest poraza.

Naš predlog

Smatramo da će Totenhem nastaviti sa sjajnim partijama na domaćem terenu, pa vam iz tog razloga toplo preporučujemo da probate sa jedinicom za koju je kladionica Maxbet pripremila kvotu 1.63.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.