Sreda, 09/02 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
09/02Blackburn Rovers vs Notingem ForestUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
7 / 10 Ulog
08/02/2022 16:48
Roversi od ispadanja iz elite nisu bili ovako blizu povratku. Protiv \'\'šumara\'\' će imati težak zadatak. Meč se igra u sredu u 20.45.
Blekburn Rovers

Bivši šampion Premijer lige predugo tavori u Čempionšipu. Ovo bi mogla da bude ta toliko dugo čekana godina kada će se vratiti u elitu. Trenutno je Blekburn na drugom mestu, za vodećim Fulamom zaostaje pet bodova, ali ima i dva meča više odigrana. Međutim, njihova meta nisu \'\'kolibari\'\', već timovi koji su u ovom trenutku iza njih, a koji bi lako mogli da ih prestignu. Najveća opasnost su Bornmut i Kvins Park Rendžers, ali ne treba zaboraviti ni Hadersfild, VBA i Midlzbro. Tu negde je i Notingem Forest, njihov sadašnji rival. Podsetimo da dve prvoplasirane ekipe idu direktno u Premijer ligu, dok timovi koji zauzmu od 3. do šestog mesta, igraju plej of za još jedno mesto u eliti. Blekburn je neočekivano u prošlom kolu poražen u Svonsiju, pa mu je sada pobeda neophodna.

Notingem Forest

Nekadašnji dvosruki uzastopni šampion Evrope takođe je predugo van elite. Navijači su željni okršaja sa najboljim engleskim klubovima, a to se videlo i u duelu sa Lesterom u FA kupu prošle subote. Notingem je odigrao sjajno taj meč, pobedili su \'\'lisice\'\' sa 4:1, ali Lester nije jedini premijerligaš koga su ove sezone izbacili iz FA kupa. U prošlom kolu su, takođe na svom terenu, bili bolji i od Arsenala, s tim da im je samo jedan gol bio dovoljan da eliminišu \'\'tobdžije\'\'. Što se Čempionšipa tiče trenutno su van zone baraža, ali nisu daleko od doigravanja. \'\'Šumari\'\' su osmi, ali imaju dve zaostale utakmice i u slučaju uspeha u njima već bi bili među četiri tima koja bi igrala plej-of. I oni su poraženi u prethodnom prvenstvenom meču, čime su prekinuli niz od tri uzastopna trijumfa. I oni su izgubili u Velsu, a njih je pobedio Kardif.

Predlog

Obe ekipe imale su neuspešan izlet u Vels, jedni su poraženi u Svonsiju, a drugi u Kardifu. U ovaj meč ulaze sa željom da započnu novu seriju pobeda, ali to može poći za rukom samo jednoj ekipi. Na utakmicama Blekburna pada jako malo golova, na prethodnih šest ukupno je palo pet golova. Smatramo da će i ovo biti neefikasan meč, mada je u Notingemu jesenas bilo 2:1 za Blekburn. Naš predlog je 0-2 gola, a koeficijent za ovaj tip u kladionici MaxBet iznoi 1.68.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.