Subota, 12/02 - Fudbal, Nemačka, Bundesliga
12/02Ajntraht Frankfurt vs VolfzburgUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
10/02/2022 22:33
U 22. kolu nemačke Bundeslige Volfsburg dolazi u bankarsku prestonicu Evrope. Meč u Frankfurtu igra se u subotu u 15.30.
Ajntraht

Tek prošle sedmice \'\'orlovi\'\' su zabeležili prvu pobedu u drugom delu sezone. U prva tri kola odigrana u 2022. godini Ajntraht je upisao dva poraza i jedan remi. Zanimljivo je da su oba poraza doživeli na svom terenu, prvo od Borusije iz Dortmunda, a onda i od Arminije iz Bilefelda. Bod su uzeli na gostovanju u Augzburgu, a prvu pobedu ostvarili su u Štutgartu prošle subote. Opšti je utisak da je Ajntraht mogao i morao više, protiv Dortmunda su ispustili prednost od dva gola, a Arminija nije tim od koga treba gubiti, pogotovo kada igrate kao domaćini. Međutim, još uvek nisu izgubili šanse da se bore za četvrto mesto i plasman u Ligu šampiona. Oliver Glasner je zato i doveden iz Volfsburga, sa kojim je to uspeo prošle sezone.

Volfsburg

U prethodnom kolu Volfsburg je obradovao navijače pobedom. Kada se savlada poslednji na tabeli i nije neki spektakularan rezultat, ali treba reći da \'\'vukovi\'\' pre toga nisu slavili na devet uzastopnih prvenstvenih mečeva. Sada idu u Frankfurt, a recimo da je Ajntraht prvi tim koji je uspeo da ostane neporažen protiv Volfsburga u ovoj sezoni. \'\'Vukovi\'\' su dobili prve četiri utakmice u prvenstvu, a tek u petom kolu je Ajntraht odneo bod iz grada automobila. Nekako posle te utakmice krenule su muke za Volfsburg, ređali su se neuspesi i Bundesligi, ali i Ligi šampiona, u kojoj su na kraju završili kao poslednji u grupi, te ih ovog proleća nećemo gledati u Evropi. Trenutno je Volfsburg na 12. mestu, ali ima samo dva boda više od Augzburga, tima koji se nalazi u zoni baraža.

Predlog

Dakle, trener Ajntrahta je bivši strateg Volfsburga, Oliver Glasner, koji je sa ovim timom prošle sezone napravio veliki uspeh. Sigurno da on dobro poznaje svoje bivše igrače, ali će i oni biti motivisani u duelu sa njim. Rekosmo da je u Volfsburgu bilo 1:1, ali je zato prošlog proleća meč u Frankfurtu završen pobedom Ajntrahta sa 4:3. i ranije je uvek bilo golova u međusobnim okršajima ova dva tima, pa ih očekujemo i sada. Naš predlog je 3+, a koeficijent za njega u kladionici Mozzartbet iznosi 1.90.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.