Ponedeljak, 14/02 - Fudbal, Holandija, Eerste Divisie
14/02Jong PSV vs Utrecht U23Ukupno pogodaka - domaćin - iznad/ispodtip: Više 1.50
9 / 10 Ulog
13/02/2022 14:36
Za kraj 26. kola holandske Erstedivizije ostao je duel mladih timova PSV-a i Utrehta. Utakmica se igra u ponedeljak u 19 časova.
Jong PSV

Sasvim zadovoljavajuću sezonu za sada imaju mladi fudbaleri velikana iz Ajndhovena. Jong PSV se nalazi tik ispod zone plej-ofa, ali s obzirom da oni ne mogu da uđu u elitu, njima to ne znači mnogo, osim mogućnosti da odigraju još po neki meč u aktuelnoj sezoni. Naravno, fudbalerima koji nastupaju za ovaj klub namera je da se što pre presele u prvu ekipu, ili, eventualno, u neki drugi tim iz Eredivizije. Najbolji sastav PSV bio je izuzetno uspešan u ovom kolu prve lige, ubedljivo su pobedili Vitese kao gosti, pa navijači veruju u uspeh i \'\'drugopozivaca\'\'.

Jong Utreht

Od kada su ušli u drugu ligu, mladi fudbaleri Utrehta nisu imali neki značajniji plasman. Ipak, cilj je ostvaren uvek, a to je opstanak u Erstediviziji. Ove sezone su na 17. mestu, imaju samo pet bodova više od poslednjeplasiranog Almerea, ali niko ove godine ne ispada iz druge lige, te mogu mirno da igraju. Niz od pet uzastopnih prvenstvenih poraza prekinuli su u prošlom kolu kada su savladali Helmond na svom terenu sa 3:2, mada su na prethodnih pet utakmica imali gol razliku datih i čak 14 prmiljenih golova. Sigurno da nisu u tom periodu zaboravili da igraju fudbal, pa su to i demonstrirali u duelu sa Helmondom.

Predlog

U prethodnom kolu Jong Utreht je prekinuo niz poraza, a Jong PSV niz pobeda, ali i pored toga domaćin je apsolutni favorit u međusobnom okršaju. Sigurno da mladi \'\'filipsovci\'\' žele i revanš za jesenji poraz u Utrehtu od 2:1, koji se dogodio još u septembru prošle godine. Najsigurnije je igrati na golove domaćina, Jong Utreht retko prima manje od dva gola po meču, pa e takvu tradiciju nastaviti i u Ajndhovenu. Za predlog domaćin daje dva gola, odnosno T12+ u kladionici CircusCasino koeficijent iznosi 1.52.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.