Subota, 19/02 - Fudbal, Nemačka, Bundesliga
19/02Štutgart vs BohumUkupno pogodaka - domaćin - iznad/ispodtip: Više 1.50
8 / 10 Ulog
17/02/2022 19:23
U 23. kolu nemačke Bundeslige Štutgart dočekuje novajliju iz Bohuma. Utakmica je za domaćina mnogo važnija. Početak je zakazan za subotu u 15.30.
Štutgart

\'\'Švabe\'\' su u slobodnom padu u prethodna dva,tri meseca. Štutgart je pretposlednji na tabeli, u leđa mu gleda jedino Grojter Firt i predstoji im veoma težak zadatak ukoliko žele da i naredne sezone igraju u eliti. U seriji su od četiri uzastopna neuspeha, a na poslednjih sedam prvenstvenih rundi prihodovali su samo jedan bod i to osvojen na gostovanju u Firtu, igrajući bez golova sa Grojterom. U prethodnom kolu su lako položili oružje u Leverkuzenu, izgubili su sa 4:2, a kolo ranije poraz su doživeli i od Ajntahta na svojoj Mercedes-Benz areni sa 3:2. Protiv Bhuma jednostavno nemaju izbora, prvi tim iznad crte već im beži četiri boda.

Bohum

Ono što je Bohum uradio u proplom kolu obradovalo je sve navijače ovog kluba, ai je rastužilo milione kladilaca širom sveta. Naime, povratnik u elitu je pobedio Bajern na svom terenu sa 4:2, a to je malo ko očekivao. Ipak, Bohum igra odlično u drugoj trećini prvenstva, pa se trijumf nad šampionom treba posmatrati i iz tog ugla. Jeste Bajer pobedio Bohum jesenas sa čak 7:0, ali to ne znači da ima uagarantovane bodove i u revanšu. Sada je Bohum na solidnom 11. mestu, imaju 28 bodova, šest više od prvog tima ispod crte. Svaka pozicija bolja od 16. mesta bila bi zadovoljavajuća za ovaj klub, jer je prevashodni cilj opstanak u društvu najboljih.

Predlog

Bohum je mnogo rasterećeniji u ovom meču, pa ga ni poraz ne bi preterano rastužio, mada bi upropastili onu sjajnu pobedu nad Bajernom. Za domaćina, osim pobede, ništa drugo ne dolazi u obzir, pošto bi u suprotnom njihova situacija postala još teža. Očekujemo da motiv presudi u ovom meču, a naš predlog je igra domaćin daje dva gola. Za T12+ u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 2.09.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.