Subota, 19/02 - Fudbal, Srbija, Superliga
19/02TSC Bačka Topola vs Spartak Subotica1X2tip: 1
9 / 10 Ulog
18/02/2022 12:03
Derbi krajnjeg severa Srbije igra se u Bačkoj Topoli gde gostuju Subotičani. Me se igra u subotu u 18 časova.
TSC

Topolčani su se ozbiljno pojačali u zimskom prelaznom roku i sada imaju još jači tim nego jesenas. Međutim, to nisu pokazali na prvoj prolećnoj predstavi, s obzirom da su u Lučanima glatko poraženi od domaće Mladosti sa 2:0. Za nas je velika misterija ovako slab plasman TSC koji bi morao da bude među četiri prvoplasirane ekipe u srpskog Superligi. Trenutno su tek 11. i do kraja regularnog dela šampionata ostaje im da uhvate bar osmo mesto i tako se izbore za plej-of. U dodatnih sedam kola pokušaše da izbore evropsku vizu, što nije nemoguće pošto su bodovne razlike između klubova koji su plasirani od 4. do 12. mesta stvarno minimalne. Trener Žarko Lazetić na raspolaganju ima iskusan i kvalitetan sastav i TSC bi morao da započne pobedničku seriju.

Spartak

Već posle prvog prolećnog kola \'\'golubovi\'\' su ostali bez šefa stručnog štaba. Trener Vladimir Gaćinović podneo je ostavku posle poraza Spartaka na domaćem terenu od Radnika iz Surdulice, i to je drugi odlazak ovog stručnajka sa klupe tima iz Subotice. Nejasno je zbog čega je to učinio, tek je jedna utakmica odifana, a on je proveo ekipu kroz pripremni period. Spartak je trenutno deseti, ima solidne šanse da završi među prvih osam timova, što i jeste bio konačni cilj ovog kluba. Ipak, treba reći da se još u pripremnom periodu videlo da nešto ne štima, s obzirom da su \'\'golubovi\'\' izgubili svih pet kontrolnih mečeva, mada su i rivali bili snažni. Ne može se reći da Spartak nema dobar tim, ima tu iskusnih i odličnih igrača, ali neka hemija, jednostavno, nedostaje.

Predlog

Domaćin želi pobedu, na svom sjajnom stadionu u Bačkoj Topoli, kojom bi krenuli ka gornjem delu tabele. Bio je ogroman neuspeh ukoliko bi TSC bio ispod 8. mesta posle 30 odigranih kola, pa morao da igra u plej-autu. Jednostavno, kvalitet ovog tima je za mnogo bolju poziciju i mi očekujemo da oni dobro odigraju ovog proleća. Jesenas je meč u Subotici okončan bez golova, kojih i sada ne bi trebalo da bude mnogo, ali jedinica ne bi smela da izostane. Naš predlog je pobeda domaćina, a kvota za taj tip u kladionici Mozzartbet iznosi 1.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.