Ponedeljak, 21/02 - Fudbal, Holandija, Eerste Divisie
21/02Jong Ajax vs AlmereUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 3.50
9 / 10 Ulog
21/02/2022 09:06
Posle duže vremena za vas smo ovog puta analizirali jedan meč holandske druge lige, a ovog puta smo se opredelili za susret između Jong Ajaksa i Utrehta. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova.
Jong Ajaks

Fudbaleri drugog tima Ajaksa igraju dosta dobro ove sezone, a to nam najbolje pokazuje i podatak da se ova ekipa trenutno nalazi na trećem mestu na tabeli koje na kraju šampionata donosi plasman u plej-of.
Međutim, poznato je da filijali Ajaksa neće biti u interesu da dođe do plasmana u najkvalitetniji rang holandskog fudbala, pa smo mišljenja da nas sada očekuju znatno slabije partije ovog tima.
U prošlom kolu je Jong Ajaks shodno tome doživeo pravu katastrofu na gostovanju kod Ekselsiora, a taj meč je završen rezultatom 6:2.
Inače, kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je Jong Ajaks ostvario devet trijumfa, dva remija i dva poraza.

Almere

Almere igra zaista loše čitavim delom šampionata i trenutno se ova ekipa nažalost nalazi na pretposldenjem mestu na tabeli uz samo dva boda viška u odnosu na poslednjeplasirani Helmond.
U prošlom kolu je Almere odigrao meč bez golova na svom terenu protiv drugoplasiranog Emena, što je svakako dobar rezultat.
Inače, na poslednjih pet susreta pretposlednji tim na tabeli je bez trijumfa, a u tom periodu je ova ekipa doživela dva poraza i tri puta zaredom remizirala.
Kada su u pitanju partije na gostujućim terenima do sada je Almere odigrao trinaest meča na strani i ostvario dva trijumfa, četiri remija i čak sedam poraza.

Naš predlog

Holandska druga liga važi za jedno od najefikasnijih šampionata u Evropi a shodno tome i ovog puta ćemo prognozirati golove na meču između Jong Ajaksa i Almerea, pa vam predlažemo da probate sa igrom 4+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 2.03.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.