Subota, 26/02 - Fudbal, Nemačka, Bundesliga
26/02Grojter Firt vs KelnUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
24/02/2022 18:06
Poslednjeplasirani tim nemačke Bundeslige dočekuje ove sezone odlični Keln. Meč u Firtu igra se u subotu u 15.30.
Grojter Firt

Izgleda da će se boravak Grojtera u Bundesligi opet završiti posle samo jedne sezone. Tim iz Bavarske platiće cenu očajnog starta sezone i velikog broja poraza u jesenjem delu prvenstva. Sada Grojter izgleda mnogo bolje, u 2022. godini imaju po dve pobede, poraza i remija, i kada bi se samo taj deo prvenstva računao, bili bi u gornjem delu tabele. Ovako, čvrsto su na dnu i drže \'\'fenjer\'\' od samog starta. Zanimljivo je da Grojter nije izgubio u Firtu na poslednjih pet utakmica, što potvrđuje da ovaj tim ima određeni kvalitet, ali ne i kontinuitet u rezultatima. U prošlom kolu igrali su na Alijanc areni protiv Bajerna, čak su i dobili prvo poluvreme, ali su u nastavku primili četiri gola i izgubili sa 4:1.

Keln

\'\'Jarčevi\'\' igraju odličnu sezonu, i nalaze se u gornjem delu tabele. U odnosu na prethodnu sezonu to je ogroman napredak, pošto su tada, da podsetimo, do opstanka stigli tek posle baraža u kome su bili uspešniji od Hajdenhajma. Keln je u prošlom kolu dočekao Ajntraht iz frankfurta i stigao do minimalne pobede. Jedini strelac u finišu meča bio je izvanredni Entoni Modest, najbolji stralac i igrač ovog tima. Francuzu je to bio već 15. pogodak ove sezone i sigurno je da njemu idu sve zasluge za dobre rezultate tima iz glavnog grada Severne Rajne Vestfalije. Na prethodnom gostovanju Keln je poražen u Lajpcigu, ali je pre toga imo pet vezanih gostvanja na kojima nije izgubio.

Predlog

Dok domaći tim pokušava da napravi čudo i spasi se najgoreg, Keln može da igra mirno jer mu status nije ugrožen. Postoji mogućnost da \'\'jarčevi\'\' napadnu i plasman u Ligu šampiona, ali je relanije da izbore igranje u nekom slabijem kupu. Što se ovog meča tiče, verujemo da će biti golova s obzirom da remi ne odgovara nijednom timu. Naš predlog je 3+ a koeficijent za ovaj tip u kladionici MaxBet iznosi 1.68.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.