Subota, 26/02 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
26/02Bornmut vs StoukUkupno pogodaka - domaćin - iznad/ispodtip: Više 1.50
8 / 10 Ulog
24/02/2022 18:37
\'\'Trešnjice\'\' guraju ka Premijer ligi, ali imaju još dosta posla. Dule sa Stoukom igra se u subotu u 16 časova.
Bornmut

Domaća ekipa važila je za jednog od glavnih kandidata za povratak u Premijer ligu i pre starta prvenstva. Igrali su na mahove, odlično su počeli, zatim upali u krizu, a sada ponovo igraju sigurno. To se često dešava sa ekipama u Čempionšipu. Takmičenje je dugo i naporno i ne postoji tim koji može održati istu formu tokom cele sezone. \'\'Trešnjice\'\' su trenutno na drugom mestu, imaju devet bodova manje od vodećeg Fulama, ali i dve utakmice koje tek trebaju da odigraju, a ranije su odložene. Najbitnije je da pobegnu timovima iza njih, a trenutno su na deobi trećeg mesta Kvins Park i Hadersfild sa dva manje. Ipak, \'\'policajci\'\' su odigrali tri, a \'\'terijeri\'\' čak četiri utakmice više od Bornmuta, pa je to jedan dobar rezervoar bodova za \'\'trešnjice\'\'.

Stouk

U jednom trenutku se pojavila šansa da Stouk stigne do plej-of i borbe za povratak u elitu. Međutim, ta nadanja nisu dugo trajala, usledila je kriza rezultata i sada je Stouk tek na 14. mestu, sa deset bodova manje od prvog tima koji je u zoni doigravanja. Niz od četiri utakmice bez poraza, sa tri remija i jednom pobedom, prekinuli su u sredu u duelu sa Lutonom na domaćem terenu. Na strani su igrali solidno u poslednje vreme, izgubili su samo jedan meč od prethodnih pet, a to je bilo protiv Koventrija. S obzirom da je do kraja prvenstva ostalo nešto više od desetak utakmica, male su šanse da ponovo stignu u vrh tabele.

Predlog

U prvom delu sezone Bornmut je slavio kao gost u Stouku, ali je prethodnog proleća Stouk pobedio u Bornmutu. Nekako na duelima ove dve ekipe gosti imaju više uspeha, mada sada smatramo da je Bornmut bliži pobedi. Naš predlog je domaćin daje dva gola, a koeficijent za ovu igru u kladionici Meridianbet iznosi 1.81.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.