Sreda, 02/03 - Fudbal, Srbija, Superliga
02/03Čukarički vs NapredakUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
01/03/2022 18:28
Ne računajući utakmice \'\'večitih\'\', na Banovom Brd je derbi vanrednog kola. Čukarički dočekuje Napredak u sredu u 18 časova.
Čukarički

\'\'Brđani\'\' su u dobroj formi, u nastavku prvesntva izgubili su od Zvezde, ali su pobedili Mladost na svom terenu i Spartak u Subotici. Čaki i taj poraz od šampiona nije bio ubedljiv, kako to rezultat govori. Igrao je tim Saše Ilića odlično i svojski oznojio Zvezdaše, pali su tek kada su ostali sa igračem manje. Trenutno su sigurni na trećem mestu i nema sumnje da je to i krajnji cilj tima sa Banovog Brda, pošto će teško neko razdvojiti \'\'večite\'\' u skorije vreme. Dakle, još jedan izlazak u Evropu je siguran, a to znači i još neki transfer poput onog Birmančevićevog ili Jovanovićevog ove zime. Možda je odlazak najboljeg strelca malo poremetio ekipu, ali ima Čukarički još kvalitetnih napadača koji mogu nadomestiti učinak Đorđa Jovanovića.

Napredak

Kruševljani su prijatno iznenađenje ove sezone. Bore se za plasman u plej-of, a samim tim i eventualni izlazak u Evropu. Odavno se pod Bagdalom nije igrao evropski fudbal, a oni stariji se sećaju Kupa UEFA i gostovanja drezdenskog Dinama, tada velikana Istočne Nemačke, ili dosta kasnije igranja sa OFI-jem. Uglavnom glavni šraf u Napretkovoj maišini je iskusni Saša Marjanović, jedan od retkih majstora fudbala na našim terenima. Godine ga sprečavaju da bude još bolji, ali i ovakav je od neprocenjive važnosti za \'\'čarapane\'\'. Proglašen je za najboljeg igrača prethodnog kola, u remiju sa TSC-om istakao se lepim golom i asistencijom Čugurdiću za poravnanje u sudijskoj nadooknadi. Napredak je trenutno na 6. mestu, ali četvrtoplasirana Vojvodina beži samo četiri boda. Recimo još da je klupu zimus preuzeno Ivan Stefanović-Petlja, koji je jesenas vodio Lučance, ali je ponikao u Napretku, a sve zbog bolesti trenera Milana Đuričića.

Predlog

Uvek su zanimljivi mečevi između Čukaričkog i Napretka. Jesenas je Čuka slavila pod Bagdalom, ali je zato Napredak prošle sezone dobio dve od tri odigrane utakmice. Domaćin je favorit, nema sumnje, ali ne bismo otpisivali ni tim iz \'\'Lazarevog grada\'\'. Odigrajte na golove, naš predlog je 3+ a koeficijent za ovaj tip u kladionici MaxBet iznosi 1.73.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.