Subota, 05/03 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
05/03Norič Siti vs Brentford1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
03/03/2022 13:31
\'\'Kanarinci\'\' su pred zidom, ukoliko žele da ostanu u ligi moraju da pobede Brentfod. Meč dve ekipe koje su prošlog proleća ušle u elitu igra se u subotu u 16 časova.
Norič

Ponovo je Norič preuzeo \'\'fenjer\'\' u Premijer ligi i u preostalim kolima imaju težak zadatak da se nekako iskobeljaju iz ove situacije i ostanu u eliti i za narednu sezonu. Imao je Norič jedan dobar period kada je osvajao bodve, ali ih je pretežak raspored u poslednjih nekoliko kola koštao pada na tabeli. Niz od tri meča bez poraza sa sedam osvojenih bodova prekinuli su na utakmici sa Mančester Sitijem, potom je sldeio duel sa Liverpulom i na kraju sa Sautemptonom. Izgubili su sva tri meča, kao i onaj u sredu u FA kupu, opet protiv Liverpula. Ipak, to izdanje na Enfildu je bilo sasvim dobro, izgubili su ga 2:1, a s jedne strane je možda i dobro što su ostali bez obaveza u ovom takmičenju, pa mogu da se posvete borbama u prvenstva. U narednim kolima \'\'kanarinci\'\' bi morali da osvoje dosta bodova i tako pokušaju da dostignu Votford i Barnli, koji su ispred njih, ali i bar još neku ekipu koja je sada van zone isdanja, a najbliži su Everton, Lids i njihov sadašnji rival Brentford.

Brentford

Debitant u Premijer ligi imao je mnogo uspeha na početku sezone i sve tamo negde do \'\'Božićnog ludila\'\'. Kada je počeo onaj ubrzani sistem odigravanja mečeva, Brentford je upao u krizu, i od tima u relativno sigurnoj zoni, pali su u donji deo tabele, sa samo tri boda više od prve ekipe ispod crte. \'\'Pčelice\'\' su i dalje u lošoj formi, na poslednjih osam kola izgubili su čak sedam puta, dok su jedini bod osvojili u duelu sa Kristal Palasom. Kada od mogućih 24 osvojite samo jedan bod, jasno je van sledi slobodan pad na tabeli, i to se upravo dogodilo i Brentfordu. I za njih ovaj meč može biti ključan, a jedan duel sa direktnim konkurentom izgubili su prošle sedmice, tada je Njukasl slavio na Komjunitiju u Londonu.

Predlog

Prvu pobedu u aktuelnoj sezoni Norič je ostavrio tek 11. novembra i to protiv, pogađate, Bretforda u gostima. U tom trenutku su imali osam poraza i samo dva remija i delovalo je da su se oprostili od elite već posle nešto više od dva meseca. Međutim, stvari su se promenile, a taj trijumf nad Brentfordom je bio zamajac za naredne rezultate. Hoće li \'\'pčelice\'\' uspeti da se revanširaju ekipi sa kojom su zajedno ušli u elitu prošlog proleća, teško je reći, ali je po nama Norič i boljem momentumu i verujemo da će iskoristiti domaći teren i uhvatiti poslednji voz u borbi za opstanak. Predlog je jedinica, a za nju se u kladionici MaxBet dobija koeficijent 2.85.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.