Ponedeljak, 07/03 - Fudbal, Holandija, Eerste Divisie
07/03Jong PSV vs EmmenUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
07/03/2022 01:08
U ponedeljak je nešto slabija ponuda za klađenje pa smo za vas ovog puta analizirali duel između Jong PSV-a i Emena. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova.
Jong PSV

Drugi tim PSV-a ima dosta problema ove sezone u holandskoj drugoj ligi, i kako sada stvari stoje utisak je da ovu ekipu nažalost nećemo gledati u plej-ofu.
Naime, trenutno se Jong PSV nalazi na jedanaestom mestu na tabeli uz čak devet bodova manjka u odnosu na osmoplasiranu Rodu, a poznato je da je to deveto mesto ujedno i poslednje koje na kraju regularnog dela prvenstva donosi plasman u plej-of.
U prošlom kolu je drugi tim PSV-a odigrao jedan jako loš meč i doživeo poraz na gostovanju kod Brede, a taj duel je završen rezultatom 3:1.

Emen

Što se tiče Emena, sigurno je da ova ekipa neće imati problema oko plasmana u plej-of, obzirom da se u ovom trenutku ovaj tim nalazi na visokom trećem mestu na tabeli uz osam bodova manjka u odnosu na vodeći Volendam.
Ipak, Emen ima isti broj bodova kao i drugoplasirani Ekselzior i očekuje se da ova dva tima uz zahuktali Ajndhoven do kraja šampionata vode veliku bitku za tu drugu poziciju.
Inače, u prošlom kolu je trećeplasirana ekipa na tabeli odigrala jedan očajan susret i mimo svih očekivanja doživela poraz na svom terenu od poslednjeplasiranog Helmonda, a taj meč je završen rezultatom 1:2.

Naš predlog

Poznato je da nam holandska druga liga donosi baš dosta golova, pa deluje da nas nešto slično očekuje i ovog puta, zbog čega vam toplo preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila sjajnu kvotu 1.78.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.