Subota, 12/03 - Fudbal, Nemačka, Bundesliga
12/03Hofenhajm vs Bajern MinhenUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 3.50
8 / 10 Ulog
10/03/2022 23:07
Derbi susret ovog kola u Bundesligi igra se u Sinshajmu. Hofenhajm dočekuje Bajern u subotu u 15.30.
Hofenhajm

Ekipa iz malenog Sinshajma vezala je četiri pobede i vratila se na mesto koje donosi plasman u Ligu šampiona. Sada je pred njima najveći ispit, u goste im dolazi devetostruki uzastopni šampion Nemačke, ali umeo je Bajern ove sezone i da gubi bodove. U prethodne četiri uzakmice Hof je slavio protiv Bilefelda i Štitgarta na svom terenu, te na strani protiv Volfsburga i Kelna. Zanimljivo je da je trener ovog tima Sebastijan Henes, sin bivšeg asa Ditera, a bratanac Bajernovog prvog čoveka, Ulija. Druga zanimljivost se odnosi na trenera Bajerna, Julijan Nagelsman je karijeru trenra počeo u Hofenhajmu i sigurno je da ga vežu lepe uspemene za klub koji mu je prvi pružio šansu.

Bajern

Bavarci su bili fantastični u revanšu sa Salcburgom u utorak. Slabu partiju iz Mocartovog grada, kada su do izjednačenja stigli tek u 90. minutu, ne da nisu ponovili, već su posle samo tridesetak minuta imali četiri gola prednosti. Na kraju je Bajern slavio sa 7:1 i tako istakao kandidaturu za osvajanje Lige šampiona, a sigurno je da je to takmičenje prioritet za njih. U tom svetlu treba posmatrati i rezultate u Bundesligi gde se često dešava da ne pobede. Poslednji put se to dogodilo prošle sedmice u meču sa Leverkuzenom na Alijanc areni, ali su i pored samo jednog boda povećali prednost ispred Dortmuda, koji je odložio svoj meč. Relano, teško će bilo ko stići Bajern, pa oni nemaju preteranu potrebu da pobeđuju u seriji.

Predlog

Prethodno gostovanje Bajerna na stadionu u Sinshajmu nije se dobro završilo po njih. Doduše taj meč je odigran u kasno leto 2020. godine, a Hofenhajm je slavio sa 4:1. Naredna dva meča igrana su u Minhenu, prošlog proleća i prethodne jeseni, a oba je dobio Bajern ubedljivo, a goste je ispratio sa četiri lopte u mreži. Ovo je idealan meč za golove, a trebalo bi da ih bude bar četiri. Za 4+ u kladionici Mozzartbet koeficijent iznosi 1.72.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.