Utorak, 15/03 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
15/03Barnsli vs Bristol Siti1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
14/03/2022 13:29
Barnsli je ipak dobio šansu za spas, sada je na njima hoće li je iskoristiti. Meč 38. kola engleskog Čempionšipa igra se u utorak u 20.45.
Barnsli

Od starta sezone Barnsli je preuzeo \'\'fenjer\'\' i izgledalo je da će se preseliti u Ligu 1 gotovo sigurno. Međutim, prvo je Derbi Kaunti kažnjen sa 21 bodom minusa i pao ispod nule, da bi onda i Piterboro potvrdio da je prerano ušao u Čempionšip, još uvek nedovoljno spreman. Na kraju je u crnu seriju, kojoj nema kraja, upao Reding, a još je i kažnjen sa šest oduzetih bodova. Barnsi se probudio, u prethodnih sedam utakmica imaju tri pobede, dva remija i dva poraza, što je sasvim solidan učinak, pitanje je samo je li stigao prekasno. Ovo im je treći uzastopni meč na domaćem terenu, na prethodna dva su uspeli samo da osvoje po bod, prvo protiv Stouka, a u subotu i preotiv lidera Fulama. Taj meč je ohrabrenje pred dolazaka Bristol Sitija.

Bristol Siti

Najbolji tim iz drugog po veličini engleskog grada nikako da preskoči ovaj previsoki stepenik Čempionšipa. Sigurno je i navijačima pomalo dosadilo da igraju u drugoj ligi, mada ovo takmičenje važi za jedno od najjačih na svetu, a sigurno je da je najjače među drugoligašnjim takmičenjima. Pre desetak godina ispali su u Ligu 1, ali su se brzo vratili i od 2015. godine su neprekidno u Čempiošipu. Tim iz Bristola je nisko na tabeli, tek na 18. mestu, ali mu opstanak nije ugrožen. S druge strane ne mogu ni do baraža, pa im ostaje da u preostalom delu sezone igraju rasterećeno i pokušaju da bar malo porave plasman. Niz od tri uzastopna poraza prekinuli su u subotu iznenađujućim trijumfom u Blekburnu protiv Roversa koji se bore za Premijer ligu. Videćemo da li je to bio samo slab dan domaćina, ili je Bristol Siti popravio formu.

Predlog

Gledajući samo motiv, Barnsli bi morao da slvi u ocom meču. Njihov glavni konkurent je Reding, koji u ovom trenutku ima samo četiri boda više, ali i teško gostovanje u Bornmutu u ovom kolu. Barnsli bi trijumfom svoje šanse učinio baš opipljivim i verujemo da neće ispustiti takvu priliku. Nije ih dobio Fulam, pa smatramo da imaju kvalitet da dobiju Bristol. Naš predlog je jedinica, a koeficijent za nju u kladionici Meridianbet iznosi 2.50.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.