Utorak, 15/03 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
15/03Vest Bromvič Albion vs Fulam1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
14/03/2022 17:58
U utorak nas očekuje nekoliko veoma interesantnih mečeva iz engleskog Čempionšipa, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Vest Bromvič Albiona i Fulama. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas.
VBA

Fudbaleri VBA pružaju ne baš najbolje partije ove sezone i pred ovim timom je težak zadatak da na kraju ispuni svoj primarni cilj, a on je svakako plasman u doigravanje.
U ovom trenutku se Vest Bromvič nalazi na četrnaestom mestu na tabeli, ali i pored toga ova ekipa ima samo sedam bodova manjka u odnosu na šestoplasirani Šefild, a poznato je da to šesto mesto na kraju donosi plasman u plej-of.
Inače, u prošlom kolu je četrnaestoplasirani tim na tabeli remizirao na svom terenu protiv Hadersfilda, u jednom sjajnom meču koji je završen rezultatom 2:2.

Fulam

Sva je prilika da ćemo fudbalere Fulama naredne sezone ponovo gledati u Premijer ligi.
Naime, Aleksandar Mitrović i drugari se trenutno nalaze na prvom mestu na tabeli uz čak dvanaest bodova viška u odnosu na drugoplasirani Bornmut, a četrnaest bodova više od trećeplasirane ekipe Hadersfilda.
U prošlom kolu je Fulam samo remizirao na gostovanju kod Barnslija, a taj duel je završen rezultatom 1:1.
Inače, kada su u pitanju mečevi na strani, do sada je ovaj tim ostvario jedanaest trijumfa, četiri remija i samo dva poraza.

Naš predlog

VBA ne briljiva ove sezone, a mišljenja smo da će to iskoristiti Aleksandar Mitrović i drugari i ostvariti možda i ključni trijumf u borbi za direktan plasman u Premijer ligu.
Kladionica Maxbet dvojku plaća sa fantastičnom kvotom 2.10.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.