Sreda, 16/03 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
16/03Luton vs Preston Nort End1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
15/03/2022 21:28
U sredu je na programu nekoliko veoma interesantnih mečeva iz engleskog Čempionšipa, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Lutona i Prestona. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Luton

Fudbaleri Lutona spadaju u jedno od najvećih iznenađenja ovogodišnjeg izdanja Čempionšioa, pošto se ova ekipa trenutno nalazi na sedmom mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i šestoplasirani Šefild, a poznato je da je to šesto mesto ujedno i poslednje koje na kraju prvenstva donosi plasman u doigravanje, što bi svakako bio veliki uspeh za Luton, kome je primarni cilj bio opstanak u društvu najboljih.
U prošlom kolu je ova ekipa doživela poraz od Kvins Park Rendžersa, a taj duel je završen rezultatom 1:2.

Preston

Što se tiče Prestona, ovaj tim većim delom šampionata pruža veoma promenljive partije, pa je onda i logično što se ovaj tim trenutno nalazi na sredini tabele, preciznije na trinaestoj poziciji uz samo šest bodova manjka u odnosu na timove koji se nalaze na poziciji koja na kraju sezone vodi u plej-of.
Na poslednja tri meča u Čempionšipu Preston ne zna za poraz, a u tom periodu je ova ekipa ostvarila jedan trijumf uz tri remija.
U prošlom kolu je Preston remizirao na nimalo prijatnom gostovanju kod Kardifa, a taj duel je završen bez golova.

Naš predlog

Veoma težak meč za prognoziranje u kom prednost dajemo ipak domaćem timu koji bi eventualnim trijumfom mogao da dođe i do mesta koje na kraju šampionata donosi plasman u doigravanje.
Predlažemo vam da odigrate jedinicu koju kladionica Meridianbet plaća sa fenomenalnom kvotom 2.31.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.