Subota, 19/03 - Fudbal, Nemačka, Bundesliga
19/03Grojter Firt vs FrajburgUkupno pogodaka - gost - iznad/ispodtip: Više 1.50
8 / 10 Ulog
17/03/2022 18:37
Gosti su ponovo u naletu i napadaju Ligu šampiona. Gostovanje u Firtu za Frajburg dolazi u pravo vreme, pred pauzu, a meč je na programu u subotu u 15.30.
Grojter Firt

Bavarski tim ima sve manje izgleda da napravi čudo i ostane u Bundesligi. Skupo ih je koštao užasan početak prvnstva kada su gubili utakmice u seriji, kako na strani, tako i na svom terenu. U drugom delu sezone Grojter igra mnogo bolje, pogotovo kada su domaćini, ali rezultato koje postižu nisu bili dovoljni da prepuste \'\'fenjer\'\' nekom drugom timu. Čini se da su prethodna dva poraza i definitivno ugasila sve nade da mogu do čuda Prvo su izgubili u Bohumu, mada su se dobro držali, a onda su na svom terenu primili čak šest golova od Lajpciga, iako su prvi stigli do prednosti. U poslednja četiri kola Grojter je uzeo samo jedan bod, a na takav način se ne ostaje u nemačkoj eliti.

Frajburg

Gosti igraju sezonu iz snova i lako se može dogoditi da naredne jeseni debituju čak i u Ligi šampiona. Za sada Frajburg deli četvrto mesto sa Lajpcigom i Hofenhajmom, dok im trećeplasirani Bajer iz Leverkuzena beži samo bod. Između ove četiri ekipe treba tražiti ve koje će se pridružiti Bajernu i Dortmundu u elitnom evropskom takmičenju narednog septembra. Frajburg je odigrao sjajno u Lajpcigu, ali je na kraju ostao bez pobede, dok su nakon toga pobedili Volfsburg, u jednom turbulentnom meču kada su ispustili dva gola prednosti, ali na kraju su slavili sa 3:2. Frajburg je bez poraza na prethodnih pet mečeva u Bundesligi i jednom u Kupu, pošto su u najmasovnijem takmičenju izborili plasman u polufinale.

Predlog

Za Frajburg je ovaj meč stigao u pravom trenutku, pobeda u Firtu bi nastavila niz uspeha, jer posle pauze imao težak raspored, dočekuju Bajern i gostuju u Frankfurtu. Domaćin neće lako prepustiti bodove, ali nam se čini da im je elan malo splasnuo. Naš predlog je gost daje dva gola, a za T22+ u kladionici Mozzartbet dobija se koeficijent 1.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.