Subota, 19/03 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
19/03Stouk vs Milvol1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
17/03/2022 18:56
Gosti su u odličnoj formi i mogli bi lako da završe u plej ofu. Za to vreme Stouk je popustio i izgubio je sve šanse da se nađe u eliti naredne sezone. Utakmica engleskog Čempionšipa igra se u subotu u 16 časova.
Stouk

Domaća ekipa ne zna za pobedu već osam utakmica u nizu. Takva serija izbacila ih je iz igre za neko od mesta koje vode u doigravanje. Plej of je sada predaleko, Stouk je tek na 16. mestu, a od poslednjeg tima u zoni baraža udaljeni su čak 13 bodova. Nije realno uopšte ni snivati takav epilog, pošto se ispred njih nalazi veliki broj timova, a teško je očekivati da svi zaređaju sa porazima, a oni sa pobedama u preostalim kolima, a njih je ostalo sedam, osam. U zaostalom meču, odigranom u sredu, poraženi su na gostovanju u glavnom gradu Velsa od Kardifa, ali i na svom terenu imaju dva poraza iza sebe, od Lutona i Blekpula. Opstanak im nije ugrožen, prvi tim ispod ispod crte ima čak 18 bodova manje.

Milvol

\'\'Lavovi\'\' su u sjajnoj seriji rezultata, pa se samo postavlja pitanje da li su zakasnili s finiširanjem. Milvol je osam utakmica bez poraza, zabeležili su šest pobeda i dva remija u tom intervalu i katapultirali se u gornji deo tabele. Sada su na 10. mestu, ali to ne treba nikog da zavara s obzirom da imaju samo dva boda manje od Kvins Park Rendžersa na 6. mestu, poslednjem koje vodi u plej of. Doigravanje je itekako dostižno za Milvol, ima dovoljno utakmica da se udenu među četiri tima koja će odlučivati o tom poslednjem mestu koje vodi u Premijer ligu. Što se direktnog plasmana tiče, tu su već u velikoj prednosti Fulam i Bornmut. U zaostaloj utakmici odigranoj u sredu Milvol je zaneležio veoma važnu pobedu nad Hadersfildom na svom terenu i tako \'\'terijere\'\' udaljio od direktnog plasmana i ostavio ih na trećem mestu na tabeli.

Predlog

Obratite pažnju na sledeći podatak, Milvol nije primio gol na poslednjih pet utakmica. Prethodni put je njihovu mrežu zatresao Derbi Kaunti, još 23. februara, a taj gol \'\'ovnovima\'\' nije pomogao da izbegnu poraz. Tim iz Londona je u ovih pet poslednjih mečeva postigao četiri gola, a sa četiri data pogotka uzeli su čak 11 bodova. Nekako nam se čini da će motivisani goti uspeti da pobede u Stouku i pribižiti se plasmanu u baraž, a tada je sve moguće. Naš predlog je dvojka, a koeficijent za pobedu Milvola u kladionici Meridianbet iznosi 3.25.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.