Četvrtak, 24/03 - Fudbal, Međunarodni, Kvalifikacije za SP, Južna Amerika
24/03Argentina vs VenecuelaUkupno pogodaka - domaćin - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
24/03/2022 19:38
\'\'Gaučosima\'\' ovaj meč, iako kvalifikacioni, može da posli-uži kao pipremni za Mundijal. Utakmica protiv Venecuele igra su u noći između petka i subote, pola sata posle ponoći.
Argentina

Posle malo peripetija na početku kvalifikacionog ciklusa Argentinci su obezbedili učešće na još jednom Svetskom prvenstvu. Za sada su drugi na tabeli, imaju četiri boda manje od Brazila, ali kada se bude registrovao onaj prekinuti meč sa \'\'kariokama\'\', mogli bi na kraju da budu i prvi, mada to nije toliko bitno. Inače, selekcija Argentine poslednji put je poražena u leto 2019, godine, bilo je to protiv Brazila, bilo je to u polufinalu prethodnog Kopa Amerika, a od tada su vezali čak 29 utakmica bez neuspeha, računajući sve odigrane mečeve. U prethodnom reprezentativnom prozoru odigrali su dva meča, oba su dobili, prvo protiv Čilea, a onda i protiv Kolumbije, mada su obe selekv+cije vapile za bodovima koji bi mogli da ih odvedu u Katar.

Venecuela

Još jedne kvalifikacije završenu su neuspešno za Venecuelu, selekciju koja nikad nije igrala na Mundijalu moraće da sačeka neku drugu priliku, mada je to ići baš teško. Konkurencija u Južnoj Americi je ogromna, većina drugh reprezenatcija ima ozbiljan kvalitet, pa se Venecuelanci zadovoljavaju nekim solifdnim rezultatima na KOPA Amerika. I u ovim kvalifikacijama nalaze se na poslednjem mestu, desetom. Do sada su osvojili 10 bodova iz 16 utakmica, a upisali su i tri pobede, što nije tako loše. Pobedili su Čile, Ekvador i Boliviju, a sva tri trijumfa ostvarili su na svom terenu. U prethodnom \'\'prozoru\'\' pobedili su Boliviju sa 4:1, a onda su identičnim rezultatom izgubili u Urugvaju.

Predlog

Argentina će možda izaći sa kombinovanim sastavom na ovom meču, ali i sa rezervistima \'\'gaučosi\'\' su apsolutni favoriti. U septembru, kada su se ove dve selekcije sastale u Karakasu, Argentina je slavila sa 3:1. U kvalifikaijama za Rusiju Venecuela je uspela da dva puta igra nerešeno sa Argentinom, a u prethonim za Mundijal u Brazilu, čak su jednom i pobedili. Sada je razlika u kvalitetu ogromna, a i domaći teren će odigrati ulogu Naš predlog je domaćin daje tri barem tri gola, a za T13+ u kladionici MaxBet koeficijent iznosi 2.05.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.