Subota, 26/03 - Fudbal, Engleska, Liga 2
26/03Colchester United vs Tranmere Rovers1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
24/03/2022 19:55
U utakmici engleske Lige 2 domaćin je u borbi za opstanak, dok se gosti bore za napredovanje u viši rang. Utakmica se igra u standardnom terminu u subotu u 16 časova.
Kolčester

Bliži se kraj prvesntva u svim engleskim nižim ligama. U Ligi 2 na programu je 39. kolo, posle koga će Kolčester odigrati još sedam mečeva. Još uvek nisu matematički obezbedili opstanak, mada iz lige ispadaju samo dve ekipe. Trenutno je Kolčester na 20. mestu i ima osam bodova više od prvog tima ispod crte, Oldama, koji ima i jedan zaostali meč. U dva prethodna kola ovaj tim je izgubio, oba puta minimalnim rezultatom, što malo brine kada je efikasnost u pitanju. Pobedili su ih Roversi u Bristolu, te lider Forest Grin na Komjuniti stadionu u Kolčesteru. Posle Tranmera Kolčester će još tri puta igrati na svom terenu, a možda će i ključna utakmica u obezbeđivanju opstanka biti ona protiv Stivenidža.

Tranmer

Gostujući tim je u dobroj formi i probio se u zonu plej- ofa. Međutim, Trnemr želi direktan plasman u Ligu 1, a to uopšte nije daleko od realizacije. Jesu trenutno na petom mestu, ali imaju isti broj bodova kao trećeplasirani Nortempton, a dva manje od drugoplasiranog Iksitera. Podsetimo da u Ligu 1 direktno idu tri prvoplasirana tima, dok će se jedan dobiti kroz baraž. Posle jedne serije loših rezultata i samo jednog boda u pet utakmica, sada su u seriji od tri meča bez neuspeha, sa sedam osvojenih bodova. Problem u onoj crnoj seriji bila je činjenica da su čak četiri puta igrali na strani, a samo jednom kući. Tranmer nije preterano dobar kao gost, nije slavio na šest poslednjih gostovanja, a poslednji put su slavili na strani protiv Kravlija krajem januara.

Predlog

Bodovi su bitni i jednima i drugima, ali su gostima važniji. Kolčester će, najverovatnije, uspeti da se spasi čak i da izgubi, ali će Tranmer teško do Lige 1 ako ovde izgubi. Zato je naš predlog dvojka, a za nju se u kladionici MaxBet dobija keoficijent 2.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.