Subota, 26/03 - Fudbal, Engleska, Liga 1
26/03Šefild Venzdej vs Cheltenham TownUkupno pogodaka - domaćin - iznad/ispodtip: Više 1.50
8 / 10 Ulog
25/03/2022 20:11
\'\'Sove\'\' žele makar u baraž, a zato im trebaju pobede. Utakmica u Jorkširu igra se u subotu u 16 časova.
Šefild Venzdej

Šefildske \'\'sove\'\' već duže tavore u trećoj ligi i to je navijačima sigurno dosadilo. Početkom veka bili su u eliti, ali od tada su svake sezone igrali sve slabije. Najveći udarac klub je dobio pre dve sezone, kada je u Premijer ligu ušao gradski rival Junajted, ali je on brzo ispao u Čempionšip, pa je moguće da se naredne sezone ponovo gleda ovaj šefildski derbi, pod uslovom da \'\'sove\'\' preskoče Ligu 1. Venzdej je trenutno na 7. mestu, tik ispod zone plej-ofa, ali sa jednim zaostalim mečom. U Čempionšip direktno idu samo dve ekipe, a njima su Roteram i Vigan već na nedostižnoj razlici. Plan je da se zauzme što bolje meso za doigravanje i pokuša da se dođe do višeg ranga. Čini se da su za baraž sigurni MK Donsi i Plimut, a da se još dve ekipe traže. Šefild je izgubio samo jednom u poslednjih sedam kola, te se može reći da su u dobru formu ušli u prvom trenutku.

Čeltenam

Ekipa iz Gločestera dolazi u Jorkšir relativno rasterećena. Oni su trenutno na 12. mestu, do baraža ne mogu, a još manje im je ugrožen sattus trećeligaša. Dakle, jasno je da će ovaj tim i naredne sezone igrati u istom društvu. Čeltenam je u prethodnih pet kola pobedio tri puta, a dva puta je poražen. Ipak, na strani nisu ubedljivi, imaju samo jedan trijumf na prethodnih deset gosotvanja. Tu pobedu su ostavrili na gostovanju slabom Morkambu, ali su uspeli da odigraju nerešeno sa jednim Vajkombom, kada je bilo spektakularnih 5:5. Odbrana je slabiji deo ovog tima, ali u napadu mogu biti izuzetno opasni.

Predlog

U prvom delu sezone videli smo odličan meč koji je završen rezultatom 2:2 u Čeltenamu. Bio je to, ujedno, prvi zvanični okršaj između ova dva tima. Prvi puta sada Čeltenam dolazi na Hilsborou, i ne mislimo da će se dobro provesti. Šefild mora da pobedi, a mi smatramo da će uspeti bar dva puta da zatrese mrežu protivnika. Za predlog T12+ u kaldionici CircusCasino koeficijent iznosi 1.68.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.