Subota, 26/03 - Fudbal, Engleska, Liga 1
26/03Ipsvič vs Plymouth ArgyleDupla šansatip: X2
8 / 10 Ulog
26/03/2022 00:05
U subotu je na programu dosta interesantnih mečeva, a za vas smo ovog puta analizirali duel engleske treće lige između Ipsviča i Plimuta. Susret između ova dva tima je zakazan za 16 časova.
Ipsvič

Fudbaleri Ipsviča igraju promenljivo u ovogodišnjem izdanju engleske treće lige, a trenutno se nekadašnji prvoligaš nalazi na devetom mestu na tabeli uz šest bodova manjka u odnosu na šestoplasirani Sanderlend, a poznato je da je ta šesta pozicija ujedno i poslednja koja na kraju šampionata donosi plasman u plej-of, što je svakako primarni cilj Ipsviča.
Inače, u prošlom kolu je ovaj tim remizirao na gostovanju kod Oksforda, a taj duel je završen rezultatom 1:1.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je Ipsvič ostvario devet trijumfa, osam remija i samo dva poraza.

Plimut

Fudbaleri Plimuta pružaju neverovatno dobre partije u poslednje vreme, a svakako da je najbolji pokazatelj za to podatak da je ovaj tim na šest poslednjih susreta ostvario isto toliko trijumfa uz nijedan primljen gol.
Nakon tih nestvarno dobrih partija Plimut se nalazi na sjajnom četvrtom mestu na tabeli uz šest bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Roderam, a kako ovaj tim igra u poslednje vreme ne treba da iznenadi ukoliko napadne prvu poziciju.
Inače, u prošlom kolu je Plimut slavio na svom terenu protiv Čeltnema, a taj meč je završen rezultatom 2:0.

Naš predlog

Mišljenja smo da će Plimut nastaviti svoju sjajnu seriju rezultata i da neće doživeti poraz ni na ovom gostovanju kod Ipsviča, pa vam toplo preporučujemo da probate sa duplom šansom X2 za koju je kladionica Maxbet pripremila kvotu 1.75.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.