Utorak, 29/03 - Fudbal, Međunarodni, Kvalifikacije za SP, Južna Amerika
29/03Venecuela vs Kolumbija1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
27/03/2022 16:10
Za goste tinja nada da mogu barem do baraža, dok su domaći odavno bez šansi za odlazak u Katar. Meč poslednjeg kola igra se u noći utorak na sredu u 1.30.
Venecuela

Nije nikakvo iznenađenje da je Venecuela na poslednjem mestu u južnoameričkim kvalifikacijama, a tu će i ostati posle utakmica poslednjeg kola. Odavno je poznato da su Venecuelanci, uz Boliviju, najslabija selekcija i da će proći još dosta vremena dok dođu do prilike da se nađu na nekom Mundijalu. Ostaje im tako učešće na KOPA Amerika, gde su beležili i neke solidne rezultate. Pred poslednje kola Venecuela je sakupila samo deset bodova, imaju tri pobede, jedan remi i čak 13 poraza. Sve tri pobede ostvarene su u Karakasu, Venecuela je na svom terenu bila bolja od Čilea, Bolvije i Ekvadora, dok su sa Urugvajem igrali nerešeno. Sve utakmice na strani su izgubili, kao i ostale na svom terenu. Pre četiri dana poraženi su u Argentini sa 3:0.

Kolumbija

Veliki udarac doživeće kolumbijski fudbal ako \'\'kafeterosi\'\' ne odu u Katar, a sva je prilika da neće. Naime pred poslednje kolo kvalifikacija u Južnoj Americi Kolumbija se nalazi na petom šestom mestu, a na Svetsko prvenstvo direktno idu četiri selekcije. Na tom četvrtom mestu trenutno je Uraugvaj i on je nedostiđan za Kolumbijce, s obzirom da ima četiri boda više. Jedino što \'\'kafeterosi\'\' mogu, to je da prestignu Peru na petoj poziciji i tako se u poslednjem trenutku domognu baraža. Pored pobede u Venecueli, neophodno je da Peru ne savlada Paragvaj na svom terenu, ili, da Peru izgubi, a onda bi Kolumbiji, zbog bolje gol razlike, bio dovoljan i bod. Dakle, sve zavisi od toga mogu li Paragvajci, koji su bez šansi za odlazak na Mundijal, uspeti da iznenade Peru, ako ne, onda ni pobeda Kolumbiji ne donosi ništa.

Predlog

Na Mudijal u Rusiji Kolumbija je otišla kao selekcija koja je mogla da ode daleko. Imali su ozbiljan kvalitet, a takmičenje su okončali u osmini finala porazom od Engleske posle penala. Sada su razočarali u kvalifikacijama i sva je prilika da ih nećemo gledati u Kataru. Skupo će ih koštati poraz od Perua krajem januara na svom terenu. Kolumbija će pobediti u Venecueli, a sve ostalo je na Peruu i Paragvaju. Za dvojku se u kladionici MaxBet dobija koeficijent 1.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.