Utorak, 29/03 - Fudbal, Međunarodni, Kvalifikacije za SP, Južna Amerika
29/03Peru vs Paragvaj1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
28/03/2022 18:17
Noć između utorka na sredu nam donosi mečeve poslednjeg kola kvalifikacija za Svetsko prvenstvo koje će ove godine biti odigrano u Kataru, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Perua i Paragvaja. Susret između ova dva tima je zakazan za 01:30h.
Peru

Selekcija Perua trenutno drži peto mesto na tabeli koje je ujedno i poslednje koje donosi plasman u baraž za Svetsko prvenstvo, i ono što je jako bitno napomenuti je da ova selekcija praktično drži sve u svojim rukama, pošto im trijumf u duelu sa Paragvajom u poslednjem kolu donosi sigurnu petu poziciju.
Ipak, ukoliko Peruanci ne uspeju da pobede, moraće da osluškuju vesti iz Venecuele gde će svoj duel odigrati istoimena selekcija i Kolumbija, koja trenutno ima bod manjka u odnosu na Peru.
Inače, u prošlom kolu je petoplasirani tim na tabeli poražen na gostovanju kod Urugvaja, a taj duel je završen rezultatom 1:0, uz opasku da je gostima vrlo verovatno nije priznat regularan gol u poslednjim trenucima susreta.

Paragvaj

Selekcija Paragvaja je davno izgubila sve šanse za plasman na Mundijal, a nekako se čini da je ova selekcija i pored sjajnog starta prvenstva, bez plasmana na Mundijal ostala posle jedne preduge serije bez pobede, koja je prekinuta tek u prošlom kolu kada su Paragvajci na svom terenu odigrali jedan dosta dobar meč i slavili protiv trećeplasiranog Ekvadora, a taj duel je završen rezultatom 3:1.
Inače, kada su u pitanju partije na strani, do sada je ovaj tim odigrao osam mečeva kao gost i ostvario samo jedan trijumf, uz tri remija i čak četiri poraza, pa deluje da su očajne partije na strani jedan od glavnih razloga zašto Paragvaj nećemo gledati na Svetskom prvenstvu.

Naš predlog

Nema ovde previše filozofije, Peru ako želi da ide na Mundijal prosto mora da slavi na ovom susretu a mišljenja smo da će se to i desiti pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.58.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.