Subota, 02/04 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
02/04Luton vs Milvol1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
30/03/2022 19:58
Mali lindonski derbi igra se u engleskom Čempionšipu. Obe ekipe su u odličnoj formi u poslednje vreme. Meč se igra u subotu u 16 časova.
Luton

Nekoliko odličnih rezultata i Luton je, očas posla, stigao do trećeg mesta. To je najbolji plasman ovog tima od kada se vratio u Čempionšip, a da li ima snage za još jedan korak odnosno plasman u Premijer ligu, saznaćemo do kraja sezone. Nije Luton bio u krugu favorita, kada je ulazak u elitu u pitanju. Pre početka sezone kao glavni kandidati pominjali su se Fulam, Bornmut, Šefild junajted, Vest Brom, možda i Notingem Forest i Blekburn. Većina tih ekipa opravdala je očekivanja, a Luton se iz senke probio među njih. Luton je bez remija na poslednjih 11 utakmica u prvenstvu, zabeležili su osam pobeda i tri poraza, a u duel sa Milvolom ulaze posle dve uzastopne pobede, prvo protiv Prestona, a onda i Hala. Na ta dva meča dali su čak sedam golova.

Milvol

Nisu ni \'\'lavovi\'\' bili tim na koga se računalo u borbi za ulazak u elitu. Milvol je nekadašnji velikan engleskog fudbala, koji je prolazio kroz težak period, ali se poslednjih sezona ustalio u Čempionšipu, zauzimajući, uglavnom, mesto u sredini tibale. I sada su u sredini, na desetom mestu trenutno, ali sa zaostatkom, za ekipama koje su zoni baraža, veoma dostižnim. Milvol zaostaje za Blekburn Roversima, koji su trenutno na 6. mestu, samo četiri boda, a imaju i jedan meč manje odigran. Sa dve, tri vezane pobede, eto \'\'lavova\'\' u samm vrhu, tačnije na mestu koje vodi u baraž. Posle niza od osam utakmica, sa šest pobeda i dva remija, Milvol je poražen u prethodnom kolu, poslednjem pred odlazak na pauzu. Izgubili su od Stouka, dosta lako sa 2:0 i tako prekinuli odličan niz rezultata.

Predlog

Pobednik ovog meča ističe kandidaturu da u baražu pokuša da se izbori za plasman u elitu, što je do pre par meseci izgledalo nemoguće. U formi su obe ekipe, pauza im sigurno nije dobro došla, a videćemo ko je ove dve edmice uspeo da je očuva bolje. Luton igra na svom terenu, što jeste mala prednsot, ali su oba tima iz Londona. Lton je slavio kao gost u oktorbu sa 2:0, a verujemo da je i sada bliži trijumfu. Za jedinicu se u kaldionici MaxBet dobija koeficijent 2.20.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.