Petak, 01/04 - Fudbal, Holandija, Eerste Divisie
01/04De Graafschap vs EmmenUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
31/03/2022 09:43
U petak je na programu gotovo kompletno 33. kolo holandske druge lige, a za vas smo ovog puta analizirali duel između De Grafshapa i Emena. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova.
De Grafshap

Kako sada stvari stoje utisak je da će se fudbaleri De Grafshapa do bukvalno poslednjeg kola boriti za plasman u plej-of, s obzirom da se ovaj tim trenutno nalazi na osmom mestu na tabeli koje je ujedno i poslednje koje donosi plasman u doigravanje.
U prošlom kolu je ova ekipa posle baš dosta vremena odigrala jedan dobar meč i slavila na gostovanju kod Ajndhovena, a taj duel je završen rezultatom 1:2.
Inače, kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je De Grafshap odigrao šesnaest mečeva na domaćem terenu i ostvario samo četiri trijumfa, šest remija i isto toliko poraza.

Emen

Što se Emena tiče, ovaj tim je do sada najviše pokazao u ovogodišnjem izdanju holandske druge lige, i sva je prilika da ćemo Emen sledeće sezone gledati u najkvalitetnijem rangu holandskog fudbala.
Naime, trenutno se ova ekipa nalazi na prvom mestu na tabeli uz šest bodova viška u odnosu na drugoplasirani Volendam, a poznato je da će dve prvoplasirane ekipe na kraju prvenstva obezbediti direktan plasman u prvu ligu.
Inače, u prošlom kolu je Emen odigrao još jedan fantastičan meč i slavio na svom terenu protiv Telstara, a taj duel je završen rezultatom 2:1.

Naš predlog

Domaćin mora da ide na trijumf, što će biti veoma težak zadatak s obzirom da Emen zauzima ubedljivo prvo mesto, a sve to nam obećava dosta golova pa vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Maxbet pripremila kvotu 2.05.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.